Közösség

Vélemény:

31 Bogieville

(2024)

Olcsó vérszívás

kabel Nézhetetlen  2025.08.09 12:36
0

Katasztrofális színészek, borzasztó jelenetek, gyenge feszültség és ugyanaz az egy jump scare 5 percenként. Ez a film közel volt ahhoz, hogy olyan rossz legyen, hogy már jó ökörségnek számítson, de messze túl unalmas és repetitív ehhez, a színészeken meg nagyon nevetni sem lehet, mert látszik, hogy próbálkoztak, csak nem sikerült. Ez a közép-amerikai akcentusos kaland rengeteg vámpírt sorakoztat fel, akik a sztori összes mellékszereplőjét felzabálták, mégis valahogy annyira unalmas volt, hogy egy idő után álommezőkre költöztem, és nem is emlékszem a történet végére. A baj az, hogy a setup rendben volt, az effektek nem gusztustalan beginner After Effects YouTube-os tutorial szinten voltak, hanem jól szétsminkelt szörnyeket kaptunk. Szomorú, hogy minden egyes jelenetükben csak ordítottak a kamerába, mintha valami dinoszauruszos filmet néznénk, valószínűleg azért, mert ezekben a maskarákban nem tudtak nagyon mozogni. A tempó csigalassú volt, sok jelenet halálunalmas, és a karakterek mondatai olyan szinten kényelmetlenek voltak, hogy szerintem nem volt forgatókönyv, hanem helyben impróztak mindent. Semmilyen szinten nem tudom ajánlani.