Katasztrofális színészek, borzasztó jelenetek, gyenge feszültség és ugyanaz az egy jump scare 5 percenként. Ez a film közel volt ahhoz, hogy olyan rossz legyen, hogy már jó ökörségnek számítson, de messze túl unalmas és repetitív ehhez, a színészeken meg nagyon nevetni sem lehet, mert látszik, hogy próbálkoztak, csak nem sikerült. Ez a közép-amerikai akcentusos kaland rengeteg vámpírt sorakoztat fel, akik a sztori összes mellékszereplőjét felzabálták, mégis valahogy annyira unalmas volt, hogy egy idő után álommezőkre költöztem, és nem is emlékszem a történet végére.
A baj az, hogy a setup rendben volt, az effektek nem gusztustalan beginner After Effects YouTube-os tutorial szinten voltak, hanem jól szétsminkelt szörnyeket kaptunk. Szomorú, hogy minden egyes jelenetükben csak ordítottak a kamerába, mintha valami dinoszauruszos filmet néznénk, valószínűleg azért, mert ezekben a maskarákban nem tudtak nagyon mozogni. A tempó csigalassú volt, sok jelenet halálunalmas, és a karakterek mondatai olyan szinten kényelmetlenek voltak, hogy szerintem nem volt forgatókönyv, hanem helyben impróztak mindent.
Semmilyen szinten nem tudom ajánlani.
Katasztrofális színészek, borzasztó jelenetek, gyenge feszültség és ugyanaz az egy jump scare 5 percenként. Ez a film közel volt ahhoz, hogy olyan rossz legyen, hogy már jó ökörségnek számítson, de messze túl unalmas és repetitív ehhez, a színészeken meg nagyon nevetni sem lehet, mert látszik, hogy próbálkoztak, csak nem sikerült. Ez a közép-amerikai akcentusos kaland rengeteg vámpírt sorakoztat fel, akik a sztori összes mellékszereplőjét felzabálták, mégis valahogy annyira unalmas volt, hogy egy idő után álommezőkre költöztem, és nem is emlékszem a történet végére. A baj az, hogy a setup rendben volt, az effektek nem gusztustalan beginner After Effects YouTube-os tutorial szinten voltak, hanem jól szétsminkelt szörnyeket kaptunk. Szomorú, hogy minden egyes jelenetükben csak ordítottak a kamerába, mintha valami dinoszauruszos filmet néznénk, valószínűleg azért, mert ezekben a maskarákban nem tudtak nagyon mozogni. A tempó csigalassú volt, sok jelenet halálunalmas, és a karakterek mondatai olyan szinten kényelmetlenek voltak, hogy szerintem nem volt forgatókönyv, hanem helyben impróztak mindent. Semmilyen szinten nem tudom ajánlani.