Közösség

Vélemény:

75 Marty Supreme

(2025)

Marty Supreme

Kittikee   2026.03.05 15:14
0

Nem győztem kapkodni a fejem, olyan gyorsan, folyvást pörögtek az események, filmkockák, jelenetek ide-oda csapongva hogy csak nah...
Gondolkodóba esvén, és csodálkozva figyeltem, hogy ezek az eseménysorozatok, melyek illegálisak, életveszélyesek...tényleg megtörténtek ezzel a kis ping-pong huszárral annak idején, vagy a nem annyira veszélyes életmódját a nézettség felkeltése érdekében megspékelték ennyi plussz "elkövetéssel" a forgatókönyv írók?
Hm...nem tudom, és valahol ezek nekem kissé a hihetetlen úton vitt talán...kamuk(?)
De ha így történt, akkor...nem semmi, és gondolom ez csak apró töredék volt, mivel nem mutatta az igen hosszú filmidő az öreg korát Marty-nak(bár jobb lett volna, ha már életrajzról van szó).
Kissé katyvaszos volt itt-ott, de amúgy nézhető.
Viszont annyit megjegyeznék még, hogy számomra Timothée Chalamet "nem férfias" férfi így 30 évesen se...mindvégig azt a kis tini Elio srácot láttam magam előtt folyvást a Szólíts a neveden-ből.
Az a bajuszpehely se segített, kimondottan viccesen nézett ki vele.
Az amúgy tény, hogy vitte (ezt) az alakítást (is) egyedül a vállán, ami által megérdemelt dijak, és jelölések kísérik.
Röhrig Géza egyik jelenete visszarepített a Saul fia-hoz...