Három felnőtt gyermek anyjaként, háromunokás nagymamaként erősen meggondolnám – persze nem csak a film miatt –, hogy merjek-e gyermeket vállalni a jelenben. Ez a sorozat nyilván másként érinti meg az embereket életkoruk, tapasztalataik okán is. Mást mond egy kamasznak, egy huszonévesnek... és így tovább.
Én a végén együtt bőgtem az apával, átéreztem az elkeseredettségét. Mindegyik részben megütött valami. Vagy a fiú rettegése, vagy az iskolai környezet, a pszichológussal együtt fáradtam el, majd a családtagok küzdelme, fájdalma. Nálam 10/10, mert amit egy filmtől el lehet várni, azt teljesíti.
Három felnőtt gyermek anyjaként, háromunokás nagymamaként erősen meggondolnám – persze nem csak a film miatt –, hogy merjek-e gyermeket vállalni a jelenben. Ez a sorozat nyilván másként érinti meg az embereket életkoruk, tapasztalataik okán is. Mást mond egy kamasznak, egy huszonévesnek... és így tovább. Én a végén együtt bőgtem az apával, átéreztem az elkeseredettségét. Mindegyik részben megütött valami. Vagy a fiú rettegése, vagy az iskolai környezet, a pszichológussal együtt fáradtam el, majd a családtagok küzdelme, fájdalma. Nálam 10/10, mert amit egy filmtől el lehet várni, azt teljesíti.