Közösség

Vélemény:

60 Alárendeltség

(2024)

Alárendeltség

Kittikee   2024.12.06 22:15
0

A film előzeteséből gondoltam, lesz annyira hasonszőrűen jó, mint a M3GAN... Hát nagy kapufa volt. Még inkább Megan Fox miatt ugrottam rá a megtekintésére, mint csirke a magokra. :D Mert nálam ő az 1. számú NŐ (nagyon tetszik) Monica Bellucci mellett... De sajnos a szépség és dögösség is kevés volt ahhoz, és teljesen elnyomta a lelkesedésem a látottak alapján, mert nagyon semmitmondó, M3GAN-ös klisés volt a story, annyi különbséggel, hogy itt felnőtt robot volt a babysitter, nem egy kislány... Amíg a M3GANt többször is megnéztem már, ezt épphogy csak 1x... és elég is volt. Izgalmakat inkább csak a film 3/4-nél kezd tapasztalni a néző, de az se körömrágós. Ami pedig szemet szúrt, és elgondolkodtató, egyben vicces is volt, hogy a nagy MI mellett az ember igazi szívre vár... Miért is? Ekkora fejlődés mellett nincs embereket segítő műszervarzenál? És ha lecserélik az építőmunkásokat robikra, akkor műszakvezetésre 1 se lenne alkalmas? Nah... Ezeken a jeleneteken jót nevettem! Egyre több MI-s film kezd lenni a palettán, amivel semmi bajom, de nem nagy százalékuk ér valamit is, annyira „1 kaptafa”... (legalábbis számomra), mindnek a vége ugyanaz. Ha valaki Megan Fox rajongó, ahogyan én is... Megér 1 misét, ha valaki pedig Michele Morrone (365 nap) rajongó, akkor nekik is, amúgy nem nagy durranás.

Emmersson 2024.12.14 10:01
0

De hát a M3GAN is egy celluloidhulladék!

Kittikee 2024.12.14 10:24
1

Igen, de mégis az valahogy nekem látványosabb, kicsit pörgősebb, nézhetőbb volt...

Emmersson 2024.12.14 10:59
0

Na, most már kíváncsi lettem! Mazochista vagyok, így a végletesen gagyit is bevállalom. ;)

Kittikee 2024.12.14 11:08
0

Szerintem neked is jobban fog tetszeni... De hát tudod... ízlések és... :)