Közösség

Vélemény:

70 Nyáron a párom

(2026)

Párom

Yosihiro   2026.05.20 11:30
0

Spoilerveszély!!! Sajnos ki kell tegyem ezt a jelzést, mert hát ugyan a tartalom is sok mindent elárul, de sok olyan ember van, aki egy leírásból nem akarja megtudni, mi is történik a filmben, bár a tartalomban ott van. Szerintem egy jó romantikus filmet kapunk, amiben megismerhetünk egy női oldalt: a folyton beszélő, aktív lányt. Nincs ezzel gond, a filmet meg kell nézni és összességében értékelni, úgy gondolom. Szerintem remek kitaláció az évenkénti visszaemlékezés és a jelen állapot összefűzése. Igazából, hogy egy szerelem olyan kapcsolattá érjen, ami elköteleződéssel jár, ez valóban nehéz az életben is. Megtalálni azt a másik felünket, aki egy életen át mellettünk van, nem egyszerű, és ez a film talán ezt szimbolizálja, hogy ott legbelül ez a döntés mennyire is nehéz. Maga a történet szerintem aranyos és felüdítő. Az egész egy nagy utazás, tele színvilággal és látványos képekkel; szerintem ez ismét egy jó pont. Az érzelem megjelenítése már kicsit nehezebb, hiszen annyira körüljárják az egészet, hogy az unalmasnak tűnhet, de ha minden jó, akkor a vége is jó. Így bátran adom meg erre az alkotásra a jó értékelést, a négy csillagot, és nem a színészi játék vagy a jó képek, hanem az összhatás az, ami megér ennyit. Szerintem remek kikapcsolódás. Üdv, Yosi