Közösség

Vélemény:

57 Anakonda

(2025)

Kígyós

Br623   2026.01.04 08:58
0

Nem szeretem az ilyen filmeket, és így is ültem be rá, hogy nem fog tetszeni, de azt vártam, hogy hátha lesz majd benne egy-két poén, amin jót lehet nevetni. Igazából voltak benne vicces jelenetek, de amit igazán adott, az az, hogy az egyik jelenetnél akkorát ugrottam a széken, hogy azt hittem, kirepülök a moziteremből. Ennyire még sosem ijedtem meg filmen. Aztán jót nevettem ezen a mellettem ülővel együtt. Jack Black nekem már sokkal jobban tetszik színészként, mint fiatalkorában. Van egy rövidke jelenet, amiben énekel (az utóbbi időben olyan jókat nevettem a Super Mario és a Hit Me One More Time videóján is). Remélem, hogy ezt az agymenését még a jövőben is folytatja majd. A film amúgy közepesre sikeredett; ha nem lennének benne híres színészek, akkor nem hiszem, hogy sokan néznék. Azok a jelenetek ütősek, amiben feltűnik Ice Cube meg J.Lo. A poénok tipikus amerikaiak, sokszor erőltetettek. Ez volt 2026 első filmje, amit moziban néztem; remélem, azért ennél jobb filmeket fogunk idén látni. Egyszer azért meg lehetett nézni.