Nagyon vártam a filmet, hiszen mégiscsak egy Spielberg-alkotásról beszélünk... Régen Spielberg neve azonos volt a minőségi mozikkal... Sajnos ez megváltozott, de lehet, hogy csak ez a film nem sikerült...
Érzésre olyan, mintha a rendező benne maradt volna abban a korszakban, amikor a legjobb alkotásait készítette... Csak hát azóta jó sok év eltelt... A főszereplő szerintem jól hozza a karakterét, a mellékszereplők sem rosszak. A végső "szájíz" mégis negatív, ezt személy szerint nagyon sajnálom :(
Nagyon vártam a filmet, hiszen mégiscsak egy Spielberg-alkotásról beszélünk... Régen Spielberg neve azonos volt a minőségi mozikkal... Sajnos ez megváltozott, de lehet, hogy csak ez a film nem sikerült... Érzésre olyan, mintha a rendező benne maradt volna abban a korszakban, amikor a legjobb alkotásait készítette... Csak hát azóta jó sok év eltelt... A főszereplő szerintem jól hozza a karakterét, a mellékszereplők sem rosszak. A végső "szájíz" mégis negatív, ezt személy szerint nagyon sajnálom :(