Közösség

Vélemény:

53 Magán-ügy

(2025)

Magán-ügy

anorbert25   2026.04.27 13:08
0

Egy lassabb, elgondolkodtató film volt. Nem az a fajta, ami végig pörög, inkább csendesen meséli el a történetet. Már az elején érezni lehet, hogy inkább a hangulatra és a karakterekre épít, nem a nagy eseményekre. A történet érdekes, mert egy egyszerű helyzetből indul, de közben sokkal mélyebb dolgokról szól. Arról, hogy az emberek mit rejtenek el, és hogy a múlt mennyire tud hatni a jelenre. Nekem az tetszett, hogy nem mond ki mindent egyértelműen, hanem hagyja, hogy a néző is gondolkodjon rajta. A színészi játék szerintem nagyon erős volt, főleg a főszereplőnél. Kevés szóval is sok mindent át tudott adni, ami sokat hozzátett a filmhez. A hangulat végig kicsit komoly és visszafogott, de pont ettől működik jól. Viszont néha kicsit lassúnak éreztem, és voltak részek, ahol jobban is történhetett volna valami. Nem egy könnyű film, inkább olyan, amit türelemmel kell nézni. Más volt, mint a legtöbb film. Nem mindenkinek fog bejönni, de aki szereti a nyugodtabb, gondolkodós történeteket, annak szerintem érdemes megnézni.