Közösség

Vélemény:

60 Kutya csillagkép

(2026)

Dögunalom a világvége után

Vivi   2026.08.31 12:36
0

Ritka az olyan film, amelynek a végére már azt érzem, hogy igazából nem is tudom, mit néztem, de ez pontosan ilyen volt. A film elvileg egy járvány utáni, összeomlott világban játszódó túlélőtörténet, ahol egy férfi a kutyájával és egy másik túlélővel próbál boldogulni, miközben egy rejtélyes rádiójel reményt ad neki. Papíron ez akár izgalmas is lehetne, a megvalósítás azonban számomra végig rettentően vontatott volt. Hiába vártam, hogy történjen végre valami, a film csak ment előre a saját lassú tempójában, én pedig egyre inkább azt néztem, mennyi van még hátra. Nem éreztem azt a feszültséget vagy izgalmat, amit egy ilyen posztapokaliptikus történettől várnék. A hangulat komor, a képek szépek, de ettől még nem lesz érdekes egy film. Őszintén szólva nekem ez az év eddigi legunalmasabb filmje. Olyannyira nem hagyott bennem nyomot, hogy már most, nem sokkal a megtekintése után is nehéz felidéznem, pontosan mi is volt a történet. Számomra ez a film egyszerűen nem működött, lassú, eseménytelen és felejthető. #premiervadasz