Közösség

Vélemény:

59 Az özvegy terve

(2025)

A tett mögötti agy

BaloghBogi42   2025.07.16 15:33
0

Nem is tudom, mivel lenne érdemes kezdenem a kommentemet, talán azzal, hogy már a legelején le legyen szögezve, elképesztően vontatottnak éltem meg ezt a filmet. Rendkívül unszimpatikusnak találtam a főszereplőt, a 'bűnöst', a tett mögötti agyat alakító hölgyet. Idegesítő volt, ahogy az összes férfi, akivel találkozott, azonnal megtett volna érte akármit, még ha ez a saját életük fenekestül való felforgatását vagy eldobását jelenti is. A legborzasztóbb pedig az az egészben, hogy miután a lány sötét titkai elkezdtek napvilágra kerülni, és a nyomozónő már teljes mértékben átlátott rajta, és feltárta az igazságot a másik gyanúsított számára, a férfi még akkor is védte a lányt, hiába volt egyértelmű, hogy kihasználta, és mellette más férfiak is nagy szerepet játszottak az életében. Ennél a naivitásnál talán csak a színészi játék semmilyensége a megrázóbb. Nem találtam olyan elemet a filmben, amire azt tudnám mondani, igen, ezért érdemes megnézni. Aki nem akar elpazarolni az életéből két órát egy lány elcsépelt ármánykodására, az semmiképp se nézze meg!