A Sisu lehet akárhány részes, nálam mindig is csillagos 5-ös, mert annyira adja azt a szaftos Tarantino-feelinget, stílust, hogy az már csontig hatoló, sőt, túlmegyek... még annál is tarantinósabb! Aki tisztában van a túlzás szóval, az spékelje meg a sokszoros hatvánnyal, és akkor kap pontos eredménytáblát.
Hűen hozta a második rész a várt látványt, még elképesztőbb, véresebb, mint valaha, baromi nagy eltúlzásokkal (ahol néha jó hangosan felkacagtam), de a Sisutól ne várjunk mást, ha beindul Jorma Tommila bosszúkaraktere. A blöki most is cukker volt, az öreg korát meghazudtolva "túlerőben" kitestnevelésével, egyszóval a Finn John Wick/John Rambo-kombó mindenkit letaszít a csúcsról. Az fix, hogy se szöveget nem kellett tanulnia (elég az akciókra felkészülnie), és a magyar szinkronnal se kellett bajlódni, bár hiányoltam a legvégén legalább egy mondatocskát, amennyit az első részben elejtett, na, de hát ne legyünk telhetetlenek :D Majd talán a harmadik részben kicsit bőbeszédűbb lesz az ács-csapatával. Hol nácik, hol komcsik, hol...(?) Várjuk a folytatást!
A Sisu lehet akárhány részes, nálam mindig is csillagos 5-ös, mert annyira adja azt a szaftos Tarantino-feelinget, stílust, hogy az már csontig hatoló, sőt, túlmegyek... még annál is tarantinósabb! Aki tisztában van a túlzás szóval, az spékelje meg a sokszoros hatvánnyal, és akkor kap pontos eredménytáblát. Hűen hozta a második rész a várt látványt, még elképesztőbb, véresebb, mint valaha, baromi nagy eltúlzásokkal (ahol néha jó hangosan felkacagtam), de a Sisutól ne várjunk mást, ha beindul Jorma Tommila bosszúkaraktere. A blöki most is cukker volt, az öreg korát meghazudtolva "túlerőben" kitestnevelésével, egyszóval a Finn John Wick/John Rambo-kombó mindenkit letaszít a csúcsról. Az fix, hogy se szöveget nem kellett tanulnia (elég az akciókra felkészülnie), és a magyar szinkronnal se kellett bajlódni, bár hiányoltam a legvégén legalább egy mondatocskát, amennyit az első részben elejtett, na, de hát ne legyünk telhetetlenek :D Majd talán a harmadik részben kicsit bőbeszédűbb lesz az ács-csapatával. Hol nácik, hol komcsik, hol...(?) Várjuk a folytatást!