Közösség

Vélemény:

78 Random

(2025)

Ez nem random

Yosihiro   2026.05.18 17:27
0

Spoilerveszély!!! Sajnos ki kell tegyem ezt a jelzést, mert hát ugyan a tartalom is sok mindent elárul, de sok olyan ember van, aki egy leírásból nem akarja megtudni, mi is történik a filmben, bár a tartalomban ott van. Hát, hogy is mondjam... Szóval ritkán nézek magyar filmet. Ez nem volt a legkiemelkedőbb. Már mondhatom, hogy a magyar filmeknek van egy mindig azonos vonása, és valahol ezt most is megkaptam. Nem tudom, hogyan tudnám ezt megfogalmazni, de egyszerűen magyaros :) Mindegy, a lényeg az, hogy túl össze-vissza jönnek a dolgok, és néhol röhögőgörcs, néhol pedig szívszorító jelenet, vagy épp egy gyilkosság. Nem hiányozhat a szerelem sem, szinte minden formája. Ezt nem hívnám így filmnek, hanem rövid kis részeknek, ami össze lett rakva. Nekem nem tetszett, a szereplők vagy túljátszanak, vagy nem adtak semmit. A látvány pedig a három csillagnál többet nem adott. Nem éreztem a filmben dinamikát, olyan igazi érzelmet. Igazából a mondanivalója is nagyon vegyes, sok benne az az élethelyzet, ami valóban létezhet. Nálam egyszer nézhető film, és nem is ragozom tovább. Remélem, még látok majd jobbat is. Üdv, Yosi