Közösség

Vélemény:

62 Az oxfordi évem

(2025)

Ez sajna csak közepesre sikerült

Br623   2025.08.04 07:00
0

Talán ez a film elmegy egy Oxford-reklámnak, de még annak sem az igazi. Az eleje egész jól indul, kb. addig izgalmas, amíg összejönnek, de utána már csak tele van klisékkel és unalmas, nem eléggé kibontakoztatott történésekkel. Sajnos az a kategória, hogy lehetett volna ezt ennél jobban. Nekem igazán a főszereplő lány sem annyira tetszett. A két barátja sem volt jó választás. A meleg fiú karaktere talán egy igazi angol szeretett volna lenni, de nem kedveltem meg. A lány pedig cuki, de semmi plusz nincs benne. Szomorú a történet, de nem is sírtam rajta, nem volt elég megható. Talán annyi mondanivalója van a filmnek, hogy hiába tervezel meg mindent előre az életedben, az úgysem úgy fog alakulni. És ezen felül van benne jó pár angol vers, ez esetleg azoknak pluszt jelenthet, akik odavannak a költészetért. Szép tájak, Oxford, könyvek, nem vagyok biztos benne, hogy ez meghódítja a fiatalokat. Romantikusoknak egyszer nézhető. A főszereplő srác a bridgertonos Királynéból lehet ismerős, örültem neki, remélem, hogy látunk majd még tőle.