Közösség

Vélemény:

47 Vadászidény 2.

(2025)

Vadászidény 2.

fabuandras   2026.06.03 13:05
0

A Vadászidény 2 nekem egy kellemes, könnyed vígjáték volt, amit jó hangulatban lehet megnézni. Nem egy olyan film, ami megváltja a világot, de szerintem nem is ez volt a célja. Inkább arra épít, hogy a néző jól szórakozzon, és ezen a téren szerintem egész jól teljesít.
A történet egyszerűen követhető, tele van félreértésekkel, furcsa helyzetekkel és kisebb-nagyobb vitákkal. Többször is voltak olyan jelenetek, amiken elmosolyodtam, még ha nem is nevettem hangosan. A humor inkább könnyed, nem túl erőltetett, ezért végig nézhető marad a film.
A vidéki környezet és az állatok sokat adnak az egész hangulatához. Tetszett, hogy nem csak az emberek közötti konfliktusokra épít, hanem a helyszín is fontos szerepet kap. Emiatt az egész filmnek van egy kellemes, nyugodt hangulata.
Persze vannak benne kiszámítható részek is, és néha előre lehet sejteni, mi fog történni. Emiatt nem minden fordulat tud meglepetést okozni. Ennek ellenére nem éreztem unalmasnak, mert a szereplők és a vicces helyzetek folyamatosan mozgásban tartják a történetet.
Összességében nekem tetszett a Vadászidény 2, mert egy könnyed, egyszer nézhető film lett. Nem tökéletes, de kellemes kikapcsolódást nyújt, és szerintem azok fogják a legjobban élvezni, akik szeretik az egyszerűbb, jó hangulatú vígjátékokat. #aleleplezesnapja