Közösség

Vélemény:

55 Beléd estem

(2026)

Beléd estem

Merci   2026.03.03 14:15
0

A Beléd estem számomra sajnos egy hatalmas csalódás volt. Már az alapötlet ígéretesnek tűnt , amnéziás főhős, romantikus tévhitek, nosztalgikus '90‑es évekbeli hangulat, de a kivitelezés teljesen elrontotta a potenciált. A történet lapos és kiszámítható volt, ahelyett, hogy lekötötte volna a figyelmet, sokszor inkább vontatottnak és erőltetettnek éreztem. Az egész film olyan érzést keltett, mintha a poénok és a romantikus helyzetek csak egymás után sorjázó klisék lennének, amik nem állnak össze egy összefüggő, élvezhető egésszé. A szereplők sem tudtak igazán életre kelni. Bár a színészek ismertek és tehetségesek, a karakterek kidolgozatlanok és motivációik gyakran hihetetlenek vagy nevetségesek voltak. Eszter és Bálint kapcsolata nem volt hiteles, és az érzelmi csúcspontok is inkább kényszeredettnek hatottak, mint valódi romantikus pillanatoknak. A humor sem talált be: a poénok erőltetettek, sokszor már kínosak és egyáltalán nem adtak pluszt a filmhez. Összességében a Beléd estem nálam teljesen elhasalt. A sztori gyenge, a kivitelezés felszínes, a karakterek pedig semmilyen érzelmi kötődést nem tudtak kialakítani. Értem, hogy a cél a könnyed romantikus limonádé volt, de így inkább időpocsékolásnak éreztem az egészet. Hiába próbálkozik a humorral és a nosztalgiával, ezek a szándékok sajnos teljesen elvesznek a gyenge történet és a kidolgozatlan karakterek mellett.
#premiervadasz