Közösség

Vélemény:

53 Apu halálos titka

(2024)

Apu és a család titkai

Yosihiro   2026.05.27 21:00
0

Spoilerveszély!!! Sajnos ki kell tegyem ezt a jelzést, mert hát ugyan a tartalom is sok mindent elárul, de sok olyan ember van, aki egy leírásból nem akarja megtudni, mi is történik a filmben, bár a tartalomban ott van. Hát erre a filmre sincs még vélemény. Én végignéztem, és gondoltam, megosztom az észrevételeimet. Nekem egy Hallmark-típusú érzés ugrott be, bár ez is igaz történet alapján készült. Sajnos a színészek ezt egy kicsit elszúrták, mert gyenge volt a színjátszás. Az ilyen megtörtént sztorikból jobb filmet is ki lehetett volna hozni. Az alaptörténet szerintem jó. A film felépítése már kicsit kiszámítható, és biztosan torzít is a megtörtént eseményeken. Ezért a forgatókönyv nálam csak egy átlagos szintet mutat. Picit lehetett volna merészebb. A szereplők viszont túl gyengék ehhez a történethez, így szintén csak az átlagos dolgokat hozzák, és néhol azt sem. Talán a vizuális effektek, a képek, amik megütik a jó szintet, más nem. Így kapunk egy egyszer nézhető kis krimi-drámaféle filmet, amit meg lehet nézni, de csodát ne várjunk. Így nálam a három csillag, amit maximum tudok erre a produkcióra adni, mert azért a két csillagnál többet ért ez az igaz történeten alapuló alkotás. Üdv, Yosi