Közösség

Vélemény:

78 Iram

Iram

Andika   2026.02.10 18:06
0

Az Iram film számomra sajnos nagy csalódás volt. Már az elején érezni lehetett, hogy valami nincs rendben a hangulattal, a történet klisés és kiszámítható, a versenyek köré épített cselekmény pedig már számtalanszor látott, ezért nem hozott semmi újat. A szereplők teljesen érdektelenek voltak, a karakterek kidolgozatlanok, és semmilyen érzelmi kapcsolatot nem sikerült kialakítani velük. Nem izgultam értük, nem drukkoltam senkinek, és a színészi játék is felszínesnek hatott. Az autós jelenetek is inkább csalódást okoztak. Az autók látványosnak akarnak tűnni, de valahogy gagyinak hatott a kivitelezés, a trükkök és a felvételek nem adták át az igazi sebesség vagy veszély érzetét. A film vizuális stílusa és hanghatásai sem segítettek, inkább erőltetettnek és túlzásnak tűntek. Összességében az egész film hatása lejárt, mintha valaki próbálta volna lemásolni a nagy autós franchise-okat, de sem a hangulatot, sem az adrenalint nem sikerült elérni. Mindezek miatt a film számomra unalmas és érdektelen volt, végig azt vártam, hogy történjen végre valami értelmes vagy izgalmas, de sajnos ez nem következett be. Az Iram így nem tudott lekötni, és a klisék, a gagyi hatások és a gyenge karakterek miatt végig csalódást keltett.