Közösség

Vélemény:

60 Iram

Iram

Br623   2026.03.01 07:55
0

Tinikoromban jártam autóstalálkozókra, még illegális versenyeken is voltam; talán ez a film egy kicsit segített nosztalgiázni, de ezen kívül sok mindent nem nyújtott. Aki kicsit is ért az autókhoz, annak sok mindenen fennakad a tekintete. Hozni akarja a film az autós-videójátékos hangulatot, kicsit sikerül is neki, de elég sok a gubanc a történetben. Nem szeretem azt mondani bármelyik filmre is, hogy nem ajánlom, így itt sem mondom. Azt mondanám rá, hogy egy közepes próbálkozás szomszédos barátainktól. Gondolom, csak azért került a magyar mozikba, mert itt vannak mellettünk, de inkább Netflixre való lett volna, az a színvonal. A főszereplő fiú és lány kapcsolatába vihettek volna mélységet. Ez így, hogy azonnal összejöttek, egy kipukkadt lufi volt; nem volt benne igazi dráma. Csavart is akartak a történetbe, de ez sem sül el jól. Maga a verseny látványa értékelhető, legalább nem számítógéppel van megoldva. De azért elég egyenlőtlen kocsik versenyeznek egymással, és a csavar is fura a végén.