Közösség

Vélemény:

67 Beszólunk Kevin Hartnak

(2026)

Beszólunk Kevin Hartnak

Kittikee   2026.05.13 21:42
0

Amennyire vártam... hát... Kevin Hart nálam Nr. 1 komikus. Láttam is már jópár részt a "Beszólok" műsorából, és kimondottan látni akartam ama bizonyos "Akasztják a hóhért" részt is, melyben őt ünneplik, darabokra cincálják, ronggyá égetik. Na most... nagy csalódás volt. Konkrétan minden (majdnem minden) meghívott vendég beszólt mindenkinek, köztük a műsorvezetőnek is, de a főprodukcióra... Kevinre épphogy csak pár mondatot böfögtek. Elvétve volt egy-két poén, de semmi egetrengető, még a legjobb cimborájától, Rocktól sem. Tele volt nem épp vicces megnyilvánulásokkal, ultra trágár megjegyzésekkel, ami már a poénfaktor mocskát sújtotta kőkeményen, és nem épp ember gyomrának való. Sokuk arcára rá volt írva a kellemetlenség, főleg Regináéra, aki halálosan unta a majd 3 órás show-t... Emellett tele volt erőltetett nevetések tömkelegével, megjátszott viselkedésekkel... full unalom. És ez mind-mind látszott is a közönség elég nagy többségén, amikor a kamera mutatta őket itt-ott. Gondolom, a több ezer nézőből sokan meg is bánták, hogy erre a pocsék előadásra jegyet váltottak... Hiányomat némelyest pótolta az az utolsó 15 perc, amikor Kevin színre lépett... ott már végre tudtam jóízűen nevetni, mert pont miatta vártam ezt nagyon, de kis szeletet kaptam csupán, mint amekkora ő (amivel szivatták a vendégeket, mert csak ennyivel tudtak jobbára érvelni róla).