Közösség

Vélemény:

72 Alien: Covenant

(2017)

Alien: Covenant

fcbnandi   2017.05.25 14:01
0

nnnnnnaaaa..... a helyzet az, hogy én elfogult Alien rajongó vagyok... Bolygó neve halál a valaha készült legjobb alien film.... nade térjünk rá a covenantra..... egy szóval: CSALÓDÁS..... kicsit részletesebben: másabbra számítottam.... bíztam benne, hoyg nem fogják elrontani óriási marhaságokkal, amiket nem írok le, mert véletlenül sem akarok spoilerezni.... lehet nincs vele annyira gond, mint amennyire én érzem.. talán az a baj, hogy az összes alien filmet a bolygó neve halálhoz hasonlítom... nem tudom.... de nem.. ez a film a prométheussal együtt már annyira kezd átmenni egy másik dologba, hogy hihetetlen... kezdenek az alkotók kitalálni mindenféle hülyeséget, ami röhejes... komolyan mondom én jobbat tudtam volna írni.. de nem kell meglepődni.. az amerikai emberek a látványért mennek moziba elsősorban.. na meg a színészek miatt... tehát látványvilág van.... tartalom nemigazán.....de mégis van ennek tartalma.. de nem olyan mint amilyenre én számítottam... elég lett volna talán 1 dolgot kivenni belőle és akkor már másabb lenne az egész film megítélése részemről... nyugodtan le lehet pontozni... vagy meg lehet kövezni.. ez az én személyes véleményem... ez a film számomra egy egyszer nézhetős darab volt, de azért mindent összevetve kap tőlem 3 csillagot...