Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  

Vélemény:

 

30 Neverland elhagyása

(2019)

A nagy kérdés

 
Kirana80   2019.03.13 16:03

A két film nagyon jól felépített, mind mondanivalóban, mind a maga lassú folyásával, látszólag megingathatatlan részleteivel. Mindkét verzió érvényes lehet. Ha igaz sajnáljuk, ha nem nagy színészeket láthattunk, vagy pedig az áldozat szerepében tetszelgő embereket, akik a)anyagi b)vagy más személyes okok miatt akarták magukat megmutatni, elmondani a történetüket, hiszen a zaklatásos ügyek a metoo sok csontvázat kirángatott már a szekrényből.Egy kérdéses számomra a leginkább és nagyon a szülői felelőtlenség. Tegyük fel semmi sem történt. Vajon akkor is Egészséges-e az ha hagyom egy másik felnőtt férfival aki nem is családtag aludni a kisfiam????? Soha! Személy szerint valami miatt, vagy nem miatt én nem fogom undorral hallgatni a zenéjét szeretem és kész, számomra örökzöld. Elismerem az életművét és azt hogy sokat tett a gyerekekért. A vádakat nagyon nehéz eldönteni, mert lehet hogy valóban felnőtt korukban döbbentek rá az elfojtott emlékeikre vagy arra, hogy a szeretetbe igen nagy perverzió és bántalmazás társult, szinte észrevétlenül.
Nehéz dokumentumfilm mindkettő, sok az ellentmondás. Most is csak az a konklúzió bennem: ott voltunk? Michael Jackson nem változott a szemben sem az életműve. Nem fogok másként gondolni sem Jacko-ra sem a zenéjére.

 
Mónika Ajtai 2020.04.12 22:04

Egy kicsit megkésve bocsi.De gondolom érdekelhetA \'Leaving Neverland hazugságai\' (Lies of Leaving Neverland) [Magyar felirattal]


• 2011-ben Robson felmondta a „Step Up 4 - Forradalom” című filmben vállalt rendezői szerepét. Majd ettől függetlenül, de ugyanebben az évben elutasították, hogy ő lehessen a vezető koreográfus a Cirque du Soleil társulat által létrehozott Michael Jackson emlék műsorban, így munka nélkül maradt. Ez után a visszautasítás után jött hirtelen elő azzal, hogy szexuálisan molesztálták.

• Robson sztorijának első verziója szerint azért nem állt elő hamarabb ezekkel a vádakkal Jackson ellen, mert szégyellte a dolgot. Később ezt arra változtatta, hogy azért nem hozakodott elő ezekkel a vádakkal, mert a bántalmazást mélyen eltemette a tudatában, s azok csak akkor jöttek a felszínre, mikor idegösszeomlást kapott. Robson legfrissebb verziója szerint viszont mindig is tudta mi történt, de nem gondolta, hogy az bármi rossz lett volna. Állítja ezt annak ellenére, hogy ugyanezen verzió egy későbbi pontjában megemlíti, hogy Michael azt mondta neki erről a bántalmazásról, hogy hazudnia kell arról, hogy mi történt köztük, különben mindketten börtönbe kerülhetnek miatta. és még egy tárgyalás során részletesen kikérdezik erről. A legutolsó verziója pedig már az, hogy maga szerelmes volt Michaelbe és ezért nem mondta el, hogy szexuálisan zaklatta őt.

• Robson magában újonnan „megtalált” bántalmazási történetét először könyvként akarta kiadatni, hogy ezzel pénzhez jusson. Mikor egy kiadót sem talált, akkor úgy döntött, hogy 1,5 milliárd dolláros kártérítési keresetet nyújt be a bíróságon Michael Jackson hagyatékkezelőjével szemben. Ezen per alatt a sztorijának előadása közben többször önellentmondásba került, ezért szavahihetősége megkérdőjelezésével és azzal, hogy túlkésőn nyújtotta be a keresetét a bíróság elutasította. Ennek fellebbezési szakasza most is folyamatban van.

• Ezek a vádaskodások 2013-ban történtek, mikor Michael Jackson már nem élt. Tekintettel arra, hogy az amerikai jogrendszer nem ad semmilyen jogot elhunyt személyek részére, így a jó hírnévhez való jogot sem, ezért Robson és Safechuck azzal és úgy vádolhatja meg Michael Jacksont a jogi felelősségre vonás fenyegetettsége nélkül, ahogy csak akarja.

• Elesve mind a könyvkiadási, mind a per adta pénzszerzési lehetőségtől született az ötletük, hogy akkor készítetnek egy filmet „Leaving Neverland” címmel, amely projekt több milliárdos költségét két tv csatorna (HBO, Channel4) fizette ki.

Forrás:Michael Jackson Ártatlan


Ez pedig egy másik dokumentumfilm
\"Elkészült a fordítása az utóbbi idők legjobb dokumentumfilmjének a Michael Jacksont ért vádakról.

Az 1993-ban történt események története ez. A rendező, Danny Wu azt akarta megmutatni, hogyan indultak a Michael Jacksont ért vádaskodások, és miért fizetett ki MJ sokmillió dollárt. (Spoiler: nem, nem azért, hogy kibújjon az igazságszolgáltatás alól.)
Nézzétek meg, megéri a ráfordított időt!
Fordításért nagy-nagy köszönet Agnes Szabenek!
(Felirat a fogaskerék alól választható ki.\"


Forrás:Michael Jackson Ártatlan

 
Mónika Ajtai 2020.01.09 19:01

Szia érdemes megnézni,a másik oldalt is

A \'Leaving Neverland hazugságai\' (Lies of Leaving Neverland) [Magyar felirattal]

\"A fantasyfilm 4 órát rabolt el azoknak az embereknek életéből, akik megnézték. 4 teljes órán át ömlik belőle a hazugság. Az igazságra elegendő fél óra is. Íme a koholmány-film állításainak tételes cáfolata, magyar felirattal:(Forrás:Michael Jackson Ártatlan)

 
Mónika Ajtai 2020.01.09 19:01

Square One: New Witness in Michael Jackson Case | 2019 Documentary

\"Elkészült a fordítása az utóbbi idők legjobb dokumentumfilmjének a Michael Jacksont ért vádakról.

Az 1993-ban történt események története ez. A rendező, Danny Wu azt akarta megmutatni, hogyan indultak a Michael Jacksont ért vádaskodások, és miért fizetett ki MJ sokmillió dollárt. (Spoiler: nem, nem azért, hogy kibújjon az igazságszolgáltatás alól.)
Nézzétek meg, megéri a ráfordított időt!
Fordításért nagy-nagy köszönet Agnes Szabenek!
(Felirat a fogaskerék alól választható ki.)

Forrás: Michael Jackson ártatlan )

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.