Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  

Akciófilm kerestetik!

 
hamnacb   2019.08.09 20:08

Kedves kungfu-, verekedős- és harcművészetes filmrajongók!

Iskolai projekt keretében szinkronszakkört szeretnék szervezni ősztől gimnazista diákjaimmal. Végcélként felmerült, hogy ha minden jól megy, esetleg egy egész filmet is leszinkronizálhatnánk. Nyilván ez egy szerény körülmények között tervezett kicsi iskolai projekt, így nem kell csodákat várni, de pedagógiai értelemben nagyon jól tud elsülni, és talán még a végtermék is élvezetes lesz.

Mivel nagyon szeretem a harcművészeti filmeket és egyébként sinológus (Kína-szakértő) is vagyok, így arra gondoltam, hogy valamilyen verekedős filmet kéne választanunk - ezekben remélhetően nincs túl sok nehéz szöveg :)

Szóval a következő feltételek mentén várom a tanácsaitokat, javaslataitokat!
1. nem közismert (de ha lehet kult-) film
2. mai szemmel is szórakoztató
3. nem túl véres (pl. kortárs thai/indonév filmek ezért is esnek ki) a szülők miatt ;)
4. nincs belőle könnyen elérhető magyar szinkronos verzió - így még a hazai nézőközönség is profitálna abból, ha készül hozzá végre egy amatőr magyar szinkron!

Előre is köszönünk minden gondolatot, ötletet, tanácsot!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.