Abszolút egyetértek, én hálistennek az 1. rész után kukáztam is, borzalmasan unalmas... Ahogy írod is, ez ilyen tipik Netflixről bármelyik nap leakasztható, időben ugrálós, nyomozgatós maszlag... Nekem ezekből már nagyon elegem van, első rész után instant kuka.
Vannak a Netflixnek kiváló dokumentumfilmjei, amiket lehet, hogy hatásvadász módon adnak át, mégis reális, ráadásul ezekben a dokumentumfilmekben azok az emberek szerepelnek, akik az adott eseménynek személyes résztvevői voltak. Az OxyContin gyógyszerbotrányát sokkal jobb lett volna dokumentumfilm formájában átadni. Ez a sorozat alapból túl van dramatizálva, tele van felesleges jelenetekkel, az egész botrányt 3 epizódban el lehetett volna mesélni. A sorozat egyetlen előnye (ami miatt végignéztem), hogy kiváló színészi munkát végeztek, ennyi. A szereplőgárda nem okozott csalódást az alakítások tekintetében, ebben a formában viszont elég gyenge sorozat. Több esetben 10 percenként történik egy ugrás az időben, 2005-ről 2001, majd 2005, majd 1996, mindeközben az összes színész ugyanazokat a ruhákat viseli, ha nem írnák ki, hogy melyik évbe is kéne beleképzelni az adott eseményt, akkor az első két részben követhetetlenné válna az egész, habár ez a megvalósítás is siralmas. Unalmas, nem tetszett. 10/3.