A válasz a kérdésedre :) Egyedül élt, mert kiskorában véletlenül megölte a legjobb barátnőjét. Ami miatt kirekesztve élte életét. Aztán jöttek az ufók.Mivel kirekesztve élt, és mindent ő maga intézett, így felerősödött benne az élni akarás. Így ezért felvette mindennel, mindenkivel a harcot. Még saját magát is képes volt megölni. Vagyis a klónját, amit az ufók küldtek. A végén felvitték az űrhajóra és elkezdték vizsgálni, hogy miért lettek ilyen erősek az ösztönei. És akkor derült ki, hogy a legjobb barátnőjét véletlenül megölte, és nem tudott magának sem megbocsátani. Pedig minden nap írta a levelet erről. Az Idegenek meg úgy döntöttek, hogy meghagyják az életétEleget szenvedett már egy olyan bűnért, ami igazából véletlen baleset volt. És hagyják úgy élni, ahogy eddig élt. Ennyi :)
Szia :) Köszönöm hogy reagáltál. :) Amit leírtál, ezeket mind értettem végig. Ami nem tiszta, az az utolsó utcai táncos party, ahol mindenki jófej vele...ez az, amit nem értettem, hogy mi történt...?
Sokadjára, időnként előszedve, még ma is körömrágósan, feszülten néztem meg ezt az ufós horror némafilmet. Másfél órán keresztül a képernyőhöz köti a nézőt, nincs megállás, unalmas percek, csak izgalom. A hangok félelmetesek, a zene is para, a lényekről már nem is beszélve, a látványvilág elképesztően zseniális!!! Egy része drámai, hiszen "néma lányunk" tragédiáját feldolgozandóan csepegtették bele a harmadik típusú taliba... vagy fordítva. Minden stimmel storykailag, tök jó a felépítés, de a vége számomra megmagyarázhatatlan (eskü... kajak nem vágom) még így sokadszorra nézve is??!! Tény, hogy ennek ellenére 10/10-es nálam ez az alkotás, de ha valaki tudna egy érdemleges választ, meglátást ide írni válaszul a végkifejletre... nagyon megköszönném!