Vélemény:

69 Nincs, aki megmentsen

(2023)

Nincs, aki megmentsen

Kittikee   2026.05.04 14:07
1

Sokadjára, időnként előszedve, még ma is körömrágósan, feszülten néztem meg ezt az ufós horror némafilmet. Másfél órán keresztül a képernyőhöz köti a nézőt, nincs megállás, unalmas percek, csak izgalom. A hangok félelmetesek, a zene is para, a lényekről már nem is beszélve, a látványvilág elképesztően zseniális!!! Egy része drámai, hiszen "néma lányunk" tragédiáját feldolgozandóan csepegtették bele a harmadik típusú taliba... vagy fordítva. Minden stimmel storykailag, tök jó a felépítés, de a vége számomra megmagyarázhatatlan (eskü... kajak nem vágom) még így sokadszorra nézve is??!! Tény, hogy ennek ellenére 10/10-es nálam ez az alkotás, de ha valaki tudna egy érdemleges választ, meglátást ide írni válaszul a végkifejletre... nagyon megköszönném!

texi1976 2026.07.17 23:14
0
A felhasználó kitörölte a hozzászólását.

texi1976 2026.07.17 23:20
1

A válasz a kérdésedre :) Egyedül élt, mert kiskorában véletlenül megölte a legjobb barátnőjét. Ami miatt kirekesztve élte életét. Aztán jöttek az ufók.Mivel kirekesztve élt, és mindent ő maga intézett, így felerősödött benne az élni akarás. Így ezért felvette mindennel, mindenkivel a harcot. Még saját magát is képes volt megölni. Vagyis a klónját, amit az ufók küldtek. A végén felvitték az űrhajóra és elkezdték vizsgálni, hogy miért lettek ilyen erősek az ösztönei. És akkor derült ki, hogy a legjobb barátnőjét véletlenül megölte, és nem tudott magának sem megbocsátani. Pedig minden nap írta a levelet erről. Az Idegenek meg úgy döntöttek, hogy meghagyják az életétEleget szenvedett már egy olyan bűnért, ami igazából véletlen baleset volt. És hagyják úgy élni, ahogy eddig élt. Ennyi :)

Kittikee 2026.07.18 12:23
0

Szia :) Köszönöm hogy reagáltál. :) Amit leírtál, ezeket mind értettem végig. Ami nem tiszta, az az utolsó utcai táncos party, ahol mindenki jófej vele...ez az, amit nem értettem, hogy mi történt...?