A Mafab.hu-ról

A Mafab.hu, vagyis a Magyar Film Adatbázis Magyarország legnagyobb és legmodernebb filmes adatbázisa, óránként frissített tartalommal, tévé- , VOD- és moziajánlóval.

A Mafab.hu a magyar filmkultúra új mérföldköve, amelyen naponta új és érdekes információkhoz juthatsz, legyen szó akár kedvenc műfajodról, színészedről vagy rendeződről. Ráadásul mindezt ingyenesen.
Sőt, nálunk mindig csak egy kattintásnyira vagy a saját TV-, VOD- és moziműsorodtól, és hogy biztos ne maradj le, értesítünk, ha kedvenc filmed vagy műsorod bármelyik magyar TV-csatornán adásba kerül, illetve ha vetítik azt a magyar mozikban. Rendszerezheted a saját filmgyűjteményedet a Filmtárban, GIF-ekkel és fotókkal még személyesebbé teheted a saját profilodat, belső levelező rendeszerünkön keresztül felveheted a kapcsolatot más felhasználókkal, akiket követhesz is, hogy mindig értesülj arról, melyik filmhez írtak új véleményt, vagy bővítették egyéb módon az adatbázist. 
 
Amit kínálunk:
- több mint 450.000 film- és sorozat adatlapot 
- lehetőséget, hogy megvitasd a véleményed a többi filmrajongóval
- saját felhasználói profilt, ahol elmentheted kedvenc filmjeidet, és azokat, amiket a jövőben meg szeretnél nézni, valamint ahol rendszerezheted a saját filmgyűjteményedet
- naprakész TV- és moziműsort, illetve a magyarországi streaming szolgáltatók kínálatát 
- színészek és alkotók adatbázisát 
.... és még sok mást!