Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
57%

Az elrabolt hercegnő (2018)

Vykradena pryntsesa: Ruslan i Lyudmyla
Filmadatlap
 
24
Szereplők
7
Vélemények
20
Képek
2
Videók

Galéria (20)

Videók (2)

 
Yosihiro   2019. 04. 13.

legújabb vélemény

0
Hercegnö

Ha azt mondom szakmailag jól sikerült produkcióról beszélünk akkor igazat mondunk. A történet egy feldolgozás ami kicsit sántít de összességében jól sikerült. Az animáció és a látvány és hangi effektek rendben vannak. A történeten kellett volna még egy kicsit "igazítani" és akkor talán megkaphatta volna az 5 csillagot. Remek animáció színes és látványos. Rég láttam az ukránoktól már ilyen jó alkotást. A humor és szerelem sem hiányzik a történetből, ami nagyon jó söt még betétdalt is kapunk, ami viszont azt hiszem már Disney-féle alkotásnak tűnik. Mindenképp nézhető látványos elragadó kis mese és nem unalmas mert mindig történik valami ami megragadja az embereket. Csak ajánlani tudom minden anime és rajzfilm kedvelőnek és persze gyermekeknek főképp remek szórakozás ne hagyjátok ki !!! Üdv Yosihiro

 
erahurka   2018. 08. 16.

0

Átlagos mese, se több, se kevesebb. Ahhoz képest hogy ukránok csinálták, elég jól meg lett animálva, a sztori már sajnos nem ilyen pozitív, bár egynek azért így is elmegy. Ha a gyerek nagyon kapar hogy látni akarja, különösebb agyrohadás nélkül végigülhető, de azért erőltetni nem kell a dolgot.

 
FGyula   2019. 03. 03.

0
Aranyos

A történet aranyos de olyan mint ha direkt ostobára csinálták volna.

 
Chatman   2018. 08. 11.

0

Én általában azokat a meséket szeretem, amelyek kortalanok és korosztálytól függetlenek, szóval bárki élvezni tudja. Szerintem ezt egy felnőtt nem igazán tudja élvezni, és ez nagy kár, egyszóval túl sok mondandót sem préseltek bele igazán. Azt viszon... több»

 
justynaw   2018. 08. 09.

0

eléggé klisés a sztori, ellenben az ukrán animációs csapat előtt le a kalappal, piszok jó munkát végeztek valószínűleg töredék annyi pénzből, mint amiből Hollywoodban dolgoznak. Bár azért látszódik, hogy honnan merítetettek. A főszereplő külsőleg és... több»

 
Durran   2018. 08. 10.

0

Van egy jó hangulata, ami teljesen magába tudja szippantani az embert, de nálam ez még így is csak "egyszernézős" kategória. Főleg a története miatt, ami nekem valahogy nem egyszer érdektelenségbe fulladt. Utána pedig elég nehezen vettem fel a fonalat újra.

 
michal   2018. 08. 15.

0

Alapvetően inkább a gyerekek számára való mese, és bár a történet azért eléggé ismerős lehet a sokat látott felnőttek számára, a maga módján korrekt film lett, amit egy családi program keretein belül tudok a leginkább ajánlani.

 
A történet hagyományos elemei csak a javára válnak, ezeket a meséket mind szeretjük és ismerjük. Igényünk is van végigizgulni őket, még ha tisztában is vagyunk azzal, hogy a vége úgyis happy end lesz. A szerelmesek boldog egymásra találását is imádjuk nézni és végtelenül elérzékenyülünk. több»