Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
25%

Zörej (2023)

Noise
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
5
Képek
3
Videók

Galéria (5)

Videók (3)

 
ReeQcy   2023. 03. 28.

legújabb vélemény

0
Neeeee csináld!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Finoman fogalmazva ez 1 nagy f*s.

 
Klauka89   2023. 03. 23.

3
Miért?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Uhhh, hát ez nettó időpazarlás volt. Az eleje tényleg idilli, kis család, baba, fáradt, de boldog szülők. Aztán előkerül az apa, aki nyugdíjas otthon lakója, a clickbaites srác, akit beszippant az apja titkos múltja, és elhanyagolja a kisbabáját. Friss szülőként ezt rossz látni. A helyiek ridegek, a fiatal apuka egyre megszállottabb lesz, a családjával pedig alig kommunikál, eltávolodik. Nagyon untam, vontatott volt, de mondtam, már megvárom, mi lesz a vége, de áh, kár volt. Amúgy nem volt vége, vagy mintha elszakadt volt a történet, és jött a stáblista. Kérem vissza ezt a másfél órát az életemből!

3
 
Zoltán383985   2023. 03. 18.

2
Nem nagyon zörgő

A filmet megnéztem. Egy házaspár idilli életébe nyerhetünk betekintést. A férj vlogger, a feleség a piték világában dolgozik. Most született meg a gyerekük. A ház, a környék szép. A falubeliek nem szimpatikusak, főleg, miután kiderül, hogy kinek is a fia a srác. A férj elkezd nyomozni apja korábbi munkahelye, illetve az ott történt dolgok után. Később már látomásai lesznek, elhanyagolja a családját, és szó szerint leás az apja múltjába. És hogy mi derül ki a a filmből? Mi lesz a végkifejlet? Azon még mindig angyalok, mert számomra nem derült ki. Szépen halad a film, az ember figyeli a történetet, de egyszer csak vége. Jobban is befejezhették volna. Ezért lett csak átlagos.

 
BÉLA Nézhetetlen  2023. 03. 25.

1
KUKA

Na, ezt ne nézd meg!

 
Di Canio   2023. 03. 23.

2

Az eleje tömény unalom, nem volt könnyű kibírni, utána kezdett érdekesebb lenni a történet, hogy a vége ilyen semmilyen legyen. Ha valaki rájött, hogy a végének mi értelme van, meg az egész film konkrétan miről szólt, az ne tartsa magában. Ha nem nézed meg, nem vesztegetsz el másfél órát.

 
Fikatours_blogger   2023. 03. 23.

1

Meg kellett volna néznem, hány százalékon áll a film. Nem tettem, ezért másfél óra letöltendő büntetésben volt részem.

1