24% 5 szavazat
Szent Iván éjszakája

Szent Iván éjszakája

Midtsommernatt
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
23
Szereplők (23)
1
Képek (1)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
4
Cikkek (4)
Fórum

FILMINFÓ

Carina összehívja a családját a hagyományos svéd nyárközép-ünnepre, de a vidám alkalom félresiklik, amikor régóta őrzött titkok kezdenek napvilágra kerülni.

(Hupka Adrián)

Ország: Norvégia
Premier: 2024.04.11. | Netflix (2024.04.11.)

Sorozat áttekintés

1. évad (2024) - 1 epizód

Hol nézheted

 
2024.04.28 Klauka89

legújabb vélemény

Az első ket részben gyakorlatilag semmi nem történik, aztán kezd kibontakozni. Olyan cselekményt mutat be a sorozat, ahol mindenkiről kiderül valami fincsiség... a végére összeáll a kép, de túl szép és túl bájos minden. Nem igazán életszagú.

0
 
2024.04.23 IdkW

Papucs férfiak, szemét nők

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Borzalmas az összes szereplő egytől egyig, senkit nem tudtam megkedvelni, sem a sógorra pályázó tesót, sem a kapuzárási pánikos mamit, sem a menyasszonyt, aki bármelyik kanra ráugrott volna, sem az 50-es sugar daddyt, a többiek kevés jelenetet kaptak. A kamerásnak remegett a keze, a párbeszédek kínosan egyszerűek és bénák. Ezt az egészet be lehetett volna tömöríteni egy másfél órás filmbe is. Sajnálom, hogy erre fordítottam az időmet annak reményében, hogy majd beindul, és valami izgalmas is fog történni, de csak azt vettem észre, hogy az utolsó résznél járok, és még mindig semmi nem történt, a szereplők pedig még mindig irritálóak.

1