Áprilisban újabb adag tartalom érkezik mind angol nyelvterületekről, mind számos egyéb országból a Netflix műsorkínálatába! Indiai, norvég, svéd, német, japán és spanyol sorozatokkal is találkozhatunk, de jön a vad Paraziták: A szürkeség című koreai sorozat is!

Az egyik legizgalmasabb friss cím a Ripley, amely A tehetséges Mr. Ripley újabb feldolgozása, ezúttal a zseniális Andrew Scottal a főszerepben, de nagyon vártuk már Gillian Anderson történelmi eseményeket feldolgozó sorozatát, az Interjú a herceggelt is!

Íme tehát 15 sorozat és film 10 nyelvterületről, melyeket streamelhetsz a kiválasztott alkotás mafab adatlapján elhelyezett Netflix ikonra kattintva, ha van előfizetésed a szolgáltatóhoz!

Jó szórakozást!

#15

76 Az Asunta-ügy  (2024)

(1)

dráma | életrajzi | krimi

Netflix

A dokumentumfilm Asunta Basterra meggyilkolásának történetét tárja fel, ami 2013-ban sokkolta Spanyolországot és a világot. több»

Bemutató: Április 26. / Nyelv: Spanyol / A spanyol bűnügyi dráma középpontjában Asunta Basterra, egy örökbefogadott 12 éves kínai lány meggyilkolása áll, akit holtan találtak a családi háza előtt, ami Spanyolország egyik legsokkolóbb bűnügyi nyomozásához vezetett.
#14

65 City Hunter  (2024)

(1)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Egy nőcsábász tokiói zsoldos kalandjait követhetjük nyomon a filmben. több»

Bemutató: Április 25. / Nyelv: Japán / A Tsukasa Hojo azonos című mangájából adaptált City Hunter főszereplője Ryohei Suzuki Ryo Saeba, a fegyveres és folyton nők után kajtató magánnyomozó, aki társa halála után a szárnyai alá veszi annak húgát.
#13

45 Lopás  (2024)

(5)

dráma | thriller

Netflix

Egy fiatal nő küzdelme őslakos örökségének megvédéséért egy olyan világban, ahol az idegengyűlölet egyre erősödik, az éghajlatváltozás veszélyezteti a... több»

Bemutató: április 12. / Nyelv: Svéd, számi/ Ez a svéd dráma a számi nép sanyarú helyzetére fókuszál: egy fiatal nő igyekszik megvédeni őslakos örökségét az egyre idegengyűlölőbb világgal szemben.
#12

romantikus | vígjáték

Netflix

A lány, egy fiatal zongorista, aki meghallgatásra készül, és a fiú, egy fiatal játékfeltaláló, aki csak csendben koncentrál. Csak egy vékony fal választja el őket – Vajon... több»

Bemutató: április 12. / Nyelv: Spanyol / Valentina, a fiatal zongorista összeköltözik a videojáték-fejlesztő Daviddel, aki szereti a csendet. Ez nem a legjobb párosítás, mivel életük és munkájuk egész más körülményeket kíván meg, őket pedig csak egy vékony fal választja el egymástól...
#11

51 Chamkila  (2024)

dráma | életrajzi | zenés

Netflix

A film Amar Singh Chamkila és Amarjot Kaur popsztárduó életét követi nyomon, akiknek társadalmi kommentárokat vagy áhítatokat tartalmazó dalai hatalmas slágerekké váltak a... több»

Bemutató: április 12. / Nyelv: Hindu, Punjabi / Az Amar Singh Chamkila és Amarjot Kaur indiai popsztárduó életét követő életrajzi filmet is elhozza nekünk a Netflix ideén tavasszal. Kuriózum, hogy végre az indiai popsztárok életébe is kicsit több bepillantást nyerhet a nagyközönség.
#10

dráma

Netflix

Carina összehívja a családját a hagyományos svéd nyárközép-ünnepre, de a vidám alkalom félresiklik, amikor régóta őrzött titkok kezdenek napvilágra kerülni. több»

Bemutató: április 11. / Nyelv: Norvég / A norvég sorozat középpontjában Cariana áll, aki miután összehozza a családját, hogy megünnepeljék a Szentivánéjt, egy nagy titkot árul el a legközelebbi barátainak és családtagjainak, ami beláthatatlan következményekkel jár...
#9

28 Antracit  (2024)

(6)

dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Egy régi ügy újra előkerül, amikor egy riporter eltűnik, és a webdetektív lányát egy kis hegyi városba vezeti, ahol egy szekta, titkok és halál kísért. több»

Bemutató: április 10. / Nyelv: francia / A sorozat a francia Alpokban játszódik, ahol harminc évvel azután, hogy egy kis faluban egy tömeges öngyilkosságot elkövető szekta került a címlapokra, egy fiatalembert gyilkossággal vádolnak. A fiúnak csak a különc Ida segít, aki eltűnt apját keresi.
#8

akció | horror | sci-fi

Netflix

Az emberek egy csoportja háborút vív az ismeretlen parazita életformák növekvő gonoszsága ellen, amelyek emberi gazdatestekből élnek, és arra törekszenek, hogy növeljék... több»

Bemutató: április 5. / Nyelv: Koreai / Yeon Sang-Ho, a Train to Busan alkotója rendezi a kedvelt japán manga és anime élőszereplős dél-koreai adaptációját. Kíváncsian várjuk, vajon felér-e az eddigi formátumok sikeréhez ez a verzió.
#7

dráma | fantasy | romantikus

Netflix

A Sír falai között, az árvaházban, ahol Nica felnőtt, mindig is egy legenda keringett: a könnyek teremtőjéről, egy titokzatos mesteremberről, aki az emberek szívében lakozó... több»

Bemutató: április 4. / Nyelv: Olasz / Az Erin Doom azonos című könyve alapján készült olasz adaptáció középpontjában Nica és Rigel áll, két árva gyerek, akiket egyszerre fogadnak örökbe, és akiknek nehéz beilleszkedniük az új életükbe.
#6

59 Görbe utakon  (2024)

(1)

akció | dráma | krimi

Netflix

Charly nyugodt életét él családjával Berlinben, viszont régi társai megtalálják, és megfenyegetik, hogy dologzzon nekik. Végül egy ritka és értékes érme nagy felforduláshoz... több»

Bemutató: április 4. / Nyelv: Német / A krimi középpontjában Charley áll, aki megpróbál nyugodt életet élni Berlinben a családjával, de minden felborul, amikor a múltja utoléri, mikor ismét lopásra kényszerül, és egy Joseph nevű sofőrrel való végzetes ütközés után Charley kénytelen menekülni a családjával.
#5

krimi

Netflix

2012-ben egy rejtélyes gyilkosságsorozat kelt félelmet és rettegést Berlinben. A látszólag véletlenszerűen kiválasztott áldozatokat ismeretlen anyaggal kábítják el – ez a... több»

Rendező: Jan Zabeil, Caroline Schaper
Szereplők: Rick Hübner
Bemutató: április 3. / Nyelv: Német / 2012-ben Berlinben egy gyilkosságsorozat sokkolta az egész várost, mivel a csak "Kóma-gyilkos" néven ismert elkövető szabadlábon maradt...
#4

akció | dráma | kaland

Netflix

Zack Snyder a Rebel Moon első része után visszatér az általa megálmodott sci-fi univerzumba egy epikus történettel. Kizárólag a Netflixen. több»

Bemutató: április 19. / A Rebel Moon idén tavasszal visszatér a második résszel. Ez azonban nem biztos, hogy a sztori végét jelenti, hiszen Zack Snyder nyíltan dolgozik egy harmadik film forgatókönyvén, és potenciálisan még több is következhet...Örülünk mi ennek...?
#3

családi | kaland | vígjáték

Netflix

Woody Woodpeckernek új otthont kell találnia, miután kirúgták az erdőből. A Woo Hoo táborban azt hiszi, hogy örök otthonra talált, de egy felügyelő be akarja záratni a tábort. több»

Bemutató: április 12. / A Warneren és a Disney-n kívül Woody Woodpecker, azaz Fakopács Frici a történelem egyik legikonikusabb rajzfilmállata. Bár népszerűsége nem érte el a 20. században megszokott magasságokat, eltökélt szándék van arra, hogy új közönséggel ismertessék meg. Miután elvesztette otthonát és elküldték az erdőből, Frici azt hiszi, hogy a Woo Hoo táborban találta meg új otthonát. Egy felügyelő azonban elhatározza, hogy bezáratja a helyet...
#2

dráma | életrajzi

Netflix

Hogyan szerezte meg a BBC a bombasztikus interjút András herceggel az elítélt szexuális bűnözővel, Jeffrey Epsteinnel való barátságáról? több»

Bemutató: április 5. / A valós eseményeken alapuló sztoriban, Gillian Anderson alakítja a veterán újságírónőt, Emily Maitlis-t. A középpontban azok a kulisszák mögötti történések állnak, amelyek az újságírónő hírhedt interjújához vezettek András herceggel, akinek a Jeffrey Epsteinnel való kapcsolatáról szóló vádak komoly nehézségeket okoztak.
#1

72 Ripley  (2024)

(6)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Tom Ripley, a hatvanas évek elején New Yorkban élő szélhámos egy gazdag ember megbízásából Olaszországba utazik, hogy megpróbálja meggyőzni csavargó fiát, Dickie Greenleafet,... több»

Bemutató: április 4. / Andrew Scott, az egyik legjobb brit színész biztosan kiemelkedő alakítást nyújt majd a Netflix Ripley történetének adaptációjában! Az 1960-as évek New Yorkjában Ripley-t, a szélhámost egy gazdag ember bízza meg, hogy hozza haza Olaszországból a szeszélyes fiát, ám ő közben belecsöppen a csalás és a gyilkosság világába.