A nyakék átka

The Curse of the Necklace

2025.06.27 Greta

Egész jónak tűnt (átlagos szinten), de amikor egy szereplő távozott az élők sorából, és nem éreztem a többieken a történtek súlyát, az nagyon olcsóvá tette a filmet. A második halál után, mikor a család egy tagjának elvesztésére sem sikerült emberi r... Több

2024.10.13 varjú

A családi veszekedések és a ’60-as évek sztereotípiái néhol klisének tűnnek, de a horrorelemek jól feledtetik ezeket. Közepesnek mondanám.

2025.06.05 andras411

Rémálomszerűen lassú első felvonás után egyszer csak becsap a csavar, onnantól lesz igazán érdekes. Készüljetek fel! :)

2025.05.03 danny

Őszintén? Az elején szóltam ez nekem nagyon kevésnek tűnt, aztán egyszer csak beütött, és maradt a borzongás az utolsó másodpercig. Kellemes meglepetés.

2025.04.15 Maki

Olvastam pár helyen, hogy unalmas, de nem teljesen értek egyet: a lassú építkezés nekem a horror lényege, és ez a film ezt jól hozta le, mondjuk az is igaz, hogy nem kiemelkedő.

2024.11.09 CSaba

Elsőre nem éreztem semmi extrát, de ahogy egyre mélyebbre merült a sztori, úgy lett egyre fojtogatóbb minden jelenet. A 60-as évek hangulata és a családi veszekedések közti feszültség olyan szinten ránt be, ahogy kevés horror.

2025.03.07 geri780

Volt pár jump scare, de szerencsére nem ezen múlt az igazi feszültség. Ha bírod a műfajt, szerintem ez is be fog jönni.