Egész jónak tűnt (átlagos szinten), de amikor egy szereplő távozott az élők sorából, és nem éreztem a többieken a történtek súlyát, az nagyon olcsóvá tette a filmet. A második halál után, mikor a család egy tagjának elvesztésére sem sikerült emberi r... Több
A családi veszekedések és a ’60-as évek sztereotípiái néhol klisének tűnnek, de a horrorelemek jól feledtetik ezeket. Közepesnek mondanám.
Rémálomszerűen lassú első felvonás után egyszer csak becsap a csavar, onnantól lesz igazán érdekes. Készüljetek fel! :)
Őszintén? Az elején szóltam ez nekem nagyon kevésnek tűnt, aztán egyszer csak beütött, és maradt a borzongás az utolsó másodpercig. Kellemes meglepetés.
Olvastam pár helyen, hogy unalmas, de nem teljesen értek egyet: a lassú építkezés nekem a horror lényege, és ez a film ezt jól hozta le, mondjuk az is igaz, hogy nem kiemelkedő.
Elsőre nem éreztem semmi extrát, de ahogy egyre mélyebbre merült a sztori, úgy lett egyre fojtogatóbb minden jelenet. A 60-as évek hangulata és a családi veszekedések közti feszültség olyan szinten ránt be, ahogy kevés horror.