Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
65

Ördögi trükk (1959)

125 rue Montmartre
Filmadatlap
 
29
Szereplők
2
Vélemények
4
Képek
Videók
 
Zsombi   2019. 12. 07.

legújabb vélemény

Gilles Grangier legjobb rendezését láthatjuk. A műfajával kezdetben nem tudtam mit kezdeni, egyformán hangsúlyosan vannak benne jelen a dráma, krimi, thriller, vígjáték elemei is, ezért elég vegyesek voltak az érzéseim. Kb. fél órával a vége előtt azonban jön egy váratlan esemény, és az egész film átcsap izgalmas bűnügyi történetbe.

 
Turro   2017. 07. 16.

Sokadik alkalommal ér kellemes meglepetés egy régi film láttán, most is úgy érzem, az ötvenes években technikai hókuszpókuszok nélkül, egyedül a cselekményre összpontosítva is tudtak nagyszerű filmeket készíteni. Az egyetlen felróható dolog, hogy jóval a film vége előtt tisztázódik, ki a rosszfiú, így valóban elég lehangoló a maradék idő, de az összhatás valahol a jó és a zseniális közt van.

Lino Ventura
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.