Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
67%
Filmadatlap
 
22
Szereplők
3
Vélemények
12
Képek
2
Videók
24 hét
 
Charvi30   2019. 10. 15.

legújabb vélemény

Megmondom őszintén, hogy engem egy kissé irritált a film, már csak azért is, mert szerintem csak egy elfogadható válasz van a felmerülő kérdésre, és szerintem ezen nem is kell gondolkodni. A film viszont arról szólt, hogy én nem jól gondolkodom és m... több»

 
lord777   2017. 10. 16.

A főszerepben látható pár remek alakítást nyújt egy meglehetősen igényes és nehéz szerepben. Már maga a történet nagyon ütős, a megvalósítás pedig remek. Iyennek kell lennie egy jó drámának.


 
justynaw   2016. 10. 14.

Egy gyönyörűen felépített és átgondolt dráma az élet egy nagyon fontos kérdéséről: be merjük vállalni, vagy nem. Jó, hogy feliratosan került a mozikba, az ennyire összetett érzelmeket jobb eredeti nyelven nézni. Nálam mindent vitt a film!

Julia Jentsch
Bjarne Mädel
Julia Jentsch
Bjarne Mädel
Julia Jentsch
Julia Jentsch
Julia Jentsch
Johanna Gastdorf
Emilia Pieske
Bjarne Mädel
Julia Jentsch
Julia Jentsch
 

A film diplomamunkájának része, amelyet a Ludwigsburban található Baden-Württemberg Filmművészeti Egyetemen készített.

(ps)
 
Hátborzongató és sokkolóan erős dráma Anne Zohra Berrached diplomafilmje, amely az idei Berlinale versenyprogramjának egyik legjobbja volt (de nem kapott díjat). 85/100 több»
 
Fel lehet tehát róni, hogy nehéz bármit is hazavinni a 24 hét élményéből, de valamilyen szinten ez a koncepció része is: ez a film nem vállal többet, mint hogy bemutassa egy témájának egy nagyon kicsi és egyedi szeletét, és a maga visszafogott csendes módján végigkövesse. Ami lehet, hogy nem fog bennünk számos mély gondolatot elindítani, de megfeledkezni róla sem lesz olyan könnyű.
8,5/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.