Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

A csernobili csata (2006)

The Battle of Chernobyl
Filmadatlap
 
8
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
harnas1207   2019. 06. 11.

Az új sorozatnál sokkal hitelesebb történet bemutatás. Az eredeti felvételek és az elbeszélések nagyon hatásosak. Az oroszok persze szépítik a történetet....

 
Syracuse   2019. 07. 07.
Gorbacsov-mosdatás mesterfokon

Kétségkívül mond érdekes tényeket is, tehát nyugodt szívvel ajánlom. Viszont akinek nincs fogalma az akkori pártállam működéséről és a térképfejű Gorbacsov valódi énjéről, az ne itt készüljön történelem érettségire. Gorbacsov-mosdatás ezúttal amerikai megrendelésre.


 
billnay26   2015. 10. 26.

A csernobili atomkatasztróvával kapcsolatban ez a létező legjobb dokumentumfilm. Nagyon megható tud lenni. Szerintem minden embernek meg kellene néznie.

 
nándi99   2016. 10. 26.

nagyon érdekes, és hátborzongató dokumentumfilm. borzasztó, hogy mi történt a szomszédban, és sajnos ennek súlyos következményei lehetnek még a gyerekeinkre is

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.