Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
59%

A csillagszemű (1977)

A csillagszemü
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
4
Képek
Videók
 
kasztni   2017. 03. 10.

legújabb vélemény

Ez egy igazi, csodaszép magyar mese. A klasszikus "rossz elnyeri méltó büntetését" fajta végkifejlettel. Bár úgy tűnik most lespoilereztem, valójában nem is ez a lényeg. A régi filmek szerelmesei úgy is a színészi játékra fognak odafigyelni. ;)

 
Durran   2016. 10. 17.

Én az ilyen filmeket szinte kötelezővé tenném. Igazából azt is nagy teljesítménynek tartom, hogy ilyen nemzetközi kooprodukciókat tudtak megvalósítani anno.


 
Ximpi   2015. 12. 22.

Gyakorlatilag végigszenvedtem az egészet, azt hiszem, ez nem az én műfajom. Kell ehhez a filmhez valamilyen nosztalgia hangulat, mondjuk valami emlékkép, hogy milyen jól is érezte magát akkor, amikor ezt a filmet nézte épp. Másképp szerintem ma már nehezen élvezhető a legtöbb magyar film.

Oszter Sándor
Bordán Irén
Juraj Durdiak
Juraj Durdiak
Szirtes Ági
 

A címszereplő Juraj Durdiak mellett Szirtes Ági, Oszter Sándor, Nagy Gábor, Telessy Györgyi és Nagy Attila voltak a film főszereplői.

(seamandarin)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.