Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
NA
Filmadatlap
 
8
Szereplők
1
Vélemények
3
Képek
Videók

 
Filmbarbár   2019. 02. 15.
Sci-fi, ami nem (csak) sci-fi

Már nem első alkalommal néztem végig a sorozatot, és habár nem ütött akkorát, mint elsőre, még mindig elgondolkodtat. Az életkoromból fakadóan a 70-es években nem láthattam, csupán a Filmmúzeumon találtam rá még sok-sok éve. Noha természetesen érezhetőek, láthatóak a film gyenge pontjai, még ma is megállja a helyét, és azt kell mondanom, hogy a kvalitásosabb alkotások közé tartozik. A történet kissé döcögősen indul, az első rész talán a legunalmasabb, és valamilyen szinten végig érezni a didaktikusságot a párbeszédekben (néha a monológokban is), a képi megvalósítás sem a legminőségibb - főként a szabadban leforgatott jelenetekre érvényes ez -, és a mai néző számára kicsit komolytalanul hath... több»

 
Nagyon kellemes meglepetés volt a számomra ez a minisorozat, amelyre egyáltalán nem emlékeztem gyerekkoromból, de szerintem nem is értékeltem volna, ehhez a sztorihoz kell egy bizonyos érettség, nem éppen habos-babos történet, az űrhajó belseje sem túlságosan karakteres, mégis egy nagyon emlékezetes darab, amit egyszer mindenképpen érdemes megnézni. több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.