Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
56

A nagy likvidátor (1991)

Other People's Money
Filmadatlap
 
20
Szereplők
3
Vélemények
24
Képek
1
Videók
 
Milanman   2018. 04. 05.

legújabb vélemény

A nagy likvidátor De Vito egyik legtesthezállóbb filmje. Könnyed, humoros alkotás, amit többször is szívesen megnéztem fiatalabb koromban, mert jók a dumák benne. Az összhatáson az sem ront, hogy a film végkifejlete kiszámítható, a mondanivalója pedig kissé didaktikus.

 
JamesBont   2015. 11. 06.

Átlagos amerikai komédia, olyan giccses mondanivalóval, hogy a szerelem ellen még az olyan kapitalisták sem tudnak védekezni, kiknek bankók vannak a szívük helyén.


 
Bulki   2015. 03. 12.

Nem túlságosan humoros film, aminek a színvonalát egyedül Danny deVito tudta csak picit megemelni. Még Penelope Ann Miller és Gregory Peck sem javítottak a gyenge mellékszereplő-karaktereken és az unalmas forgatókönyvön.

A film összbevétele 25 682 090 dollár volt (imdb.com).

 

Danny DeVito nem volt hajlandó "műkaját" enni még a film kedvéért sem, ezért olyan fánkot evett, amit nem tartalmazott cukrot, zsírszegény volt és nem zsírban/olajban sült.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.