Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
88

Férfit látok álmaidban (2010)

You Will Meet a Tall Dark Stranger
Filmadatlap
 
25
Szereplők
3
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
Syracuse   2019. 09. 07.

legújabb vélemény

Messze nem a legjobb Woody Allen film, de aki bírja az ő rendezéseit, az ezt is szeretni fogja. Érdekes egy története van (a többihez hasonlóan), és inkább az emberi érzésekre és kapcsolatokra építkezik, mintsem egy pörgős sztorira (szintén a többihez hasonlóan). Jó volt ugyanakkor új szereplőket látni egy Woody Allen alkotásban.

 
ANdraS   2015. 01. 29.

A filmben Anthony Hopkins játssza az egyik főszerepet, ami meglepő volt, nem gondoltam volna, hogy Woody Allen filmben ő is fog játszani. De valljuk be, ez minden színész álma. A film jó, nem is nagyon vígjáték, inkább romantikus, a színészek is jók. A story tipikus Woody - azaz szuper film!


 
katalin19   2015. 10. 31.

ha itthon karácsonyozol, ez a film kikapcsolódni pont jó. Kellemes hangulatú, egy forró kakaó mellett kényelmesen nézhető. Meg figyelhető hogyan alkalmazkodnak az emberek mások életéhez.

Naomi Watts
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.