A hírek szerelmesei

A hírek szerelmesei

Up Close & Personal

A hírek szerelmesei (1996) a MAFAB nézői visszajelzései szerint megosztó romantikus dráma: párosát és zenéjét dicsérik, kliséit bírálják. Jon Avnet filmjében Robert Redford, Michelle Pfeiffer, Stockard Channing és Kate Nelligan alakítja a főbb szerepeket, a középpontban pedig egy mentor és tanítványa között kibontakozó kapcsolat áll. A pincérnőként dolgozó Tally hírolvasói karrierről álmodik, és Warren Justice segítségével igyekszik helyet találni a televíziós újságírásban, miközben szakmai kapcsolatuk szerelemmé alakul. A film tetszésindexe a MAFAB.hu-n 7 értékelés alapján 74%, ami kedvező nézői fogadtatásról árulkodik. A nézői reakciók alapján a főszereplő páros összhangja és a zene a film erőssége lehet, míg a humor, a romantika és az érzelmes fordulatok többek szerint inkább klisésen vagy unalmasan működnek.

Hirdetés

Egy ambiciózus fiatal nő, aki elhatározza, hogy karriert épít a televíziós újságírásban, jó tanácsokat kap első főnökétől, és egymásba szeretnek.

(nagymarti82)

Premier (HU): 1996.09.19.

2017.01.18 justynaw

Robert Redford főszereplésétől kicsit többet vártam, de csak egy átlagos romantikus dráma, emocionális klisékkel. Az elején próbál vicces lenni, de csak unalmas. Aztán próbál romantikus lenni, de ezután is unalmas maradt.

2016.04.18 Durran

A főszereplő páros nagyon jól mutatott együtt, jól kiegészítették egymást. Nekem tetszett a film, de legfőképp a zenéje.

Robin Wright szóba jött Sally Atwater szerepére. Szerző: rbernadett