Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
91

Madison Megye hídjai (1995)

The Bridges of Madison County
Filmadatlap
 
28
Szereplők
8
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
ANdraS   2016. 02. 29.

Egyik legszebb illetve legjobb romantikus film amit valaha forgattak. Persze a tökéletes szinészi teljesítménynek is köszönhetően. A film örökre aktuális lesz, mivel olyan kulisszák veszik körbe (valamiféle amerikai vidéki középnyugat) melyek ügyan ilyenek lesznek 50 évmúlva is.

 
Berto49   2017. 09. 29.

Meryl Streep és Clint Eastwood szerelmi románca nálam a kevés romantikus kedvenc között a "number one"! Hozzá kell tenni, hogy a rendezői székben is - virtuálisan - Eastwood ült, erre a csodálatos teljesítményre csak olyan zsenik képesek, mint ő. A magyar szinkron (Ráckevei Anna és Reviczky Gábor) érzésem szerint nagyon sokat hozzátett ehhez az emlékezetes mozihoz.


 
adamkatka   2016. 06. 13.

Megindító a történet és Clint Eastwood és Merlin Streep párosánál jobb karaktereket nem is tudnék a filmben elképzelni. Megható és szemeket felnyitó, mert olyan témát dolgoz fel ami sok párkapcsolatban jelen van.

 
Yosihiro   2015. 04. 18.

Én ezt nem értem ez egy nagyon jó film. Csodálatos romantikus film gyönyörű képekkel. M. Streep és C. Eastwood nagyot alakít. Mindenképp ajánloma romantikus film kedvelőinek és mindenkiknek akik szeretik a szép filmet! Üdv Yosihiro ja és tessék kommentálni !!

 
Pock   2016. 07. 06.

Igazi romantikus dráma. Hozza azt az érzést, hangulatot és színvonalat amit a kategóriától elvárok. Magával ragadó, érzelmileg hatásos filmdráma. Érdemes megnézni!

Meryl Streep
Clint Eastwood
Meryl Streep
Clint Eastwood
Clint Eastwood
Meryl Streep
Clint Eastwood
Clint Eastwood
Meryl Streep
Meryl Streep
Sarah Kathryn Schmitt
Meryl Streep
Clint Eastwood
Meryl Streep
Clint Eastwood

A film összbevétele 182 016 617 dollár volt (imdb.com).

 

A film Robert James Waller: "Madison ​megye hídjai" című regénye alapján készült. A filmváltozat „A szív hídjai” címen futott nálunk, szerintem teljesen értelmetlenül, csupán nézőcsalogatóbbnak vélték. Az írás hangoskönyv formában is, Bánsági Ildikó felolvasásában/előadásában élvezhető.

(Berto49 )
 

Robert Redford is számításba jött mint a film rendezője és főszereplője.

(rbernadett)
 

Francesca háza 2003 október 6-án égett le egy gyújtogatás következtében, egy évvel azután, hogy a Cedar híd megsemmisült.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.