Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Madison Megye hídjai (A szív hídjai) (1995)

The Bridges of Madison County
Filmadatlap
 
28
Szereplők
11
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Galéria (15)

Meryl Streep
Clint Eastwood
Meryl Streep
Clint Eastwood
Clint Eastwood
Meryl Streep
Clint Eastwood
Clint Eastwood
Meryl Streep
Meryl Streep
Sarah Kathryn Schmitt
Meryl Streep
Clint Eastwood
Meryl Streep
Clint Eastwood

Videók (2)

 
Gauss   2022. 01. 21.

legújabb vélemény

0
Gyönyörű film

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Van a Clint Eastwood-filmeknek egy fontos közös jellemzője (azon kívül, hogy jók), hogy olyan életízűek, olyan különleges, valóságos zamatuk van, nehéz ezt leírni, ahol figyelve van bennük minden apróságra, és az ember annyira beletudja élni magát az adott szituációba, mintha ott lenne. A filmről kár írni, aki nem látta, annak látnia kell, aki meg látta, tudja, hogy miről beszélek. Egy gyönyörű, romantikus film, nagyon értékes mondanivalóval, bámulatosan jó rendezéssel. A kedvenc jelenetem, amikor a nő nyissa az ajtót az autóban, és kezében van a kilincs.

 
ANdraS   2016. 02. 29.

2

Az egyik legszebb, illetve legjobb romantikus film, amit valaha forgattak. Persze a tökéletes színészi teljesítménynek is köszönhetően. A film örökre aktuális lesz, mivel olyan kulisszák veszik körbe (valamiféle amerikai vidéki középnyugat), melyek ugyanilyenek lesznek 50 év múlva is.

 
Berto49   2017. 09. 29.

1

Meryl Streep és Clint Eastwood szerelmi románca nálam a kevés romantikus kedvenc között a "number one"! Hozzá kell tenni, hogy a rendezői székben is - virtuálisan - Eastwood ült, erre a csodálatos teljesítményre csak olyan zsenik képesek, mint ő. A m... több»

 
dailyfilmsan   2020. 11. 25.

0

Lassan indult be a film, és a felénél meg is kellett állítanom, mert elvesztettem az érdeklődésemet. De aztán hirtelen olyan érzelmek szabadultak fel benne több fronton, hogy azt mondom, érdemes megnézni. Egy nő szíve rejtély, egy nő érzelmei sosem s... több»

 
Yosihiro   2015. 04. 18.

0

Én ezt nem értem ez egy nagyon jó film. Csodálatos romantikus film gyönyörű képekkel. M. Streep és C. Eastwood nagyot alakít. Mindenképp ajánloma romantikus film kedvelőinek és mindenkiknek akik szeretik a szép filmet! Üdv Yosihiro ja és tessék kommentálni !!

 
adamkatka   2016. 06. 13.

1

Megindító a történet és Clint Eastwood és Merlin Streep párosánál jobb karaktereket nem is tudnék a filmben elképzelni. Megható és szemeket felnyitó, mert olyan témát dolgoz fel ami sok párkapcsolatban jelen van.

 
Ildikó Bacskai   2021. 01. 17.

0

Ebben a filmben az a csattanó, hogy minden második házasságban megtörténik ez a történet, csak mindenkinél másképpen megy végbe. Amikor a film játszódik, még szégyen volt a válás, ezért kerül a főhősnő óriási érzelmi mélypontra párhuzamosan a szerele... több»

A film összbevétele 182 016 617 dollár volt (imdb.com).

 

A regény filmes jogait 1991 végén vásárolták meg 25 000 dollárért, még mielőtt azt közzétették volna.

(dailyfilmsan)
 

Bruce Beresford volt eredetileg a rendező, de mikor kiderült, hogy Francescat angolnak akarja ábrázolni, a stúdió nem engedte ezt, és elhagyta a produkciót. Így került Clint Eastwood a rendezői székbe.

(dailyfilmsan)
 

A filmet harminchat nap alatt forgatták le.

(dailyfilmsan)
 

A film Robert James Waller "Madison ​megye hídjai" című regénye alapján készült. A filmváltozat „A szív hídjai” címen futott nálunk, szerintem teljesen értelmetlenül, csupán nézőcsalogatóbbnak vélték. Az írás hangoskönyv formában is élvezhető Bánsági Ildikó felolvasásában/előadásában.

(Berto49)
 

Robert Redford is számításba jött mint a film rendezője és főszereplője.

(rbernadett)