Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
83
Filmadatlap
 
20
Szereplők
4
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Hosszú álom
Lauren Bacall
Lauren Bacall
Lauren Bacall
Lauren Bacall
 
NorbiP   2017. 03. 11.

legújabb vélemény

Láttam már több Marlowe-filmet, és valahogy nem jönnek be nekem. Bogart miatt néztem meg, és sajnos azt kell mondjam, hogy csak ő tetszett benne. Nem ajánlanám, mert nincs benne semmi különleges.

 
juhasz-david93   2016. 01. 26.

A noir műfaj egyik alapvető darabja, zseniális alkotás, de az alapul szolgáló regény is kiváló, szóval maga a sztori adott volt. Az alkotógárda élt a lehetőséggel.


 
Laci000   2015. 06. 02.

Ez egy remek dialógusokkal tarkított, jól összekuszált cselekményű film. Humphrey Bogart, mint mindig - vagy általában - itt is egy egyéniség, olyan kisugárzással, amelyet nem lehet nem érzékelni.

 
batukán   2015. 12. 30.

Egyetlen kellék sem hiányzik, ami kell egy jó Humphrey Bogart filmhez. Az, hogy emellett ez egy csavaros történet, jó poénokkal, csak fokozza az élményt.

A film összbevétele 10 682 000 dollár volt (imdb.com).

 

A rottent. kiritikaösszegzése alapján a film 96%!-os.

(citizenfour99)
 

Dorothy Malone még csak ekkoriban kezdett filmezni. Annyira ideges volt szegény, hogy le kellett húznia egy felest, hogy enyhítse kezének a remegését.

(citizenfour99)
 

Mars csatlósainak a neve Sedney és Pete , ez tisztelgés volt Sydney Greenstreet és Peter Lorre előtt.

(citizenfour99)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.