A Pál utcai fiúk

A Pál utcai fiúk

2016.02.03 varjú

Nagyon nagy jóság, hogy ez a magyar regény, egy itteni közegbe ágyzva, nemzetközi szemszögből-és kameraállásból- nézve, megfilmesítve is csodálatos!

2018.03.27 Rowena430

Hűen dolgozza fel a regényt, egy-két kihagyástól eltekintve, de a fontos jeleneteknek kellően megadva a hangsúlyt. A színészeket is tökéletesen megtalálták, remekül hozzák a karaktereket, a vége pont ugyanolyan megható mint a könyvé. Az egyik legjobb magyar film.

2016.04.20 kasztni

Éljen Nemecsek Ernő! Emlékszem, hogy gyerekkoromban nagy nyűggel vettem kezembe, mivel kötelező olvasmány volt. Aztán nem tudtam letenni...A film is nagyon jó, de inkább látványosra csináltnak mondanám. Ezt olvasni kell.

2015.02.19 Robi

Nem rossz de nem is túl jó.Mindenki kötelező olvasmánya volt a lustáké a film :D lehetett rajta nevetni és szomorkodni is.Más értékrendet képviseltek régen,jól látszik a filmben.

2022.08.12 Ercsey Flóra

Egyik kedvenc filmem. Szerintem a színészeket tökéletesen osztották be. Minden olyan, mint a könyvben, tökéletes hangaláfestéssel. Bárkinek ajánlom, aki szereti a Pál utcai fiúkat, és szeretne egy egyszerű, ám szomorú magyar filmet!