Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
57%

Waxwork II: Lost in Time (1992)

Waxwork II: Lost in Time
Filmadatlap
 
15
Szereplők
3
Vélemények
4
Képek
1
Videók

Galéria (4)

Videók (1)

 
Kóborló   2022. 05. 24.

legújabb vélemény

0
Elveszve az időben

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

1988-ban egy bizonyos Anthony Hickox szeretett volna egy olyan horrorkomédiát készíteni, ami amiatt válik emlékezetessé, hogy rengeteg horrorisztikus karaktert vonultat fel. A film végül elkészült, bár egyes pletykák szerint a rá szánt összeg már aze... teljes kritika»

 
Owotonor   2020. 01. 13.

1

Michu Mihály - ( alias Alf az űrlény ) bár nem szerepelt ezen folytatásában, volt helyette egy Bruce Campbell - Drew Barrymore - David Carradine kombó persze ők is csak mellék színészként jeleskedtek jobbára közreműködvén. Változatos összeérő történe... több»

 
scroll35   2016. 10. 25.

0

pontosan ott folytatódik a sztori, ahol az egyes befejeződött. valahogy ez egy olyan film, amit nem lehet egyhelyben végignézni, meg kell állítani néhányszor, vagy csak kimenni levegőzni pár percre, az én gyomrom nem bírta

A film összbevétele 10 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet idehaza a Flamex forgalmazó adta ki videokazettán, A rémület múzeuma címen.

(Kóborló )
 

A forgatásokat 1991. április 29-én kezdték meg, 1991. június 1-én fejezték be.

(Kóborló )
 

A film rendezője és egyben forgatókönyvírója Anthony Hickox akárcsak az első részben, itt is vállalt egy apróbb szerepet. Ő volt az egyik királyi testőr.

(Kóborló )
 

Már az első, 1988-as filmben szerették volna Jason Voorhees karakterét (a Péntek 13. szériából) a filmbe illeszteni, ez végül jogi okok miatt nem valósulhatott meg. Mivel a készítőknek a folytatásra sem sikerült a jogi hercehurcákat lerendezniük, így csak egy rövid időre került végül be a filmbe Jason híres hokimaszkja.

(Kóborló )
 

A film rendezője és forgatókönyvírója Anthony Hickox (aki az 1988-ban bemutatott, első Waxwork filmet rendezte) randevúzott Deborah Foreman színésznővel (aki az első részben alakította Sarah karakterét). Mivel gyorsan megromlott a kapcsolat kettejük közt, ezért kellett a folytatásra Sarah szerepére másik színésznőt keresni.

(Kóborló )