Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
63
Filmadatlap
 
19
Szereplők
2
Vélemények
16
Képek
1
Videók
 
rbernadett   2015. 04. 22.

Nagyon jó életrajzi, zenés film Jerry Lee Lewisról, aki Elvis Presley nagy riválisának számított és akit elítélt a társadalom, mert az unokatestvérét vette el feleségül.

 
GedyPapa   2017. 09. 04.

Mindig is szerettem az életrajzi jellegű filmeket, főleg, ha zenészekről szólnak. Ez is egy ilyen jó választás volt számomra, megvolt a lüktetése és az egész átadta a korszak zenei hangulatát, amelyet egy ilyen filmnek tartalmaznia kell!

Dennis Quaid
Dennis Quaid
Winona Ryder
Dennis Quaid
Winona Ryder
Dennis Quaid
Winona Ryder
Dennis Quaid
Dennis Quaid
Alec Baldwin
Winona Ryder
Dennis Quaid
Dennis Quaid
Dennis Quaid
Dennis Quaid
Winona Ryder
Dennis Quaid

A film összbevétele 13 741 060 dollár volt (imdb.com).

 

Sean Penn-t fontlóra vették a főszerepe.

(rbernadett)
 

Drew Barrymore számításba jött Myra Gale Brown szerepére.

(rbernadett)
 

Jerry Lee Lewis gyűlölte a filmet és ex-felesége, Myra Lewis könyvét is, ami a film alapjául szolgált. Linda Gail, Lewis nővére szintén úgy gondolta, hogy ez a film egy szegényes és nem igazolt változata az igazi Jerrynek. A könyv társszerzője Murray Silver Jr. felháborodását fejezte ki a filmmel kapcsolatosan, mert ő is úgy gondolta, hogy az teljesen eltért a könyvtől és az igazságtól. Silver számos kritikát fogalmazott meg, többek között azt mondta, hogy "a film hamis". Jim McBride rendező beismerte, hogy sosem volt az a szándéka, hogy hű maradjon a tényekhez és kijelentette: "Ez a film nem tüntetni fel magát történelmi dokumentumfilmként. A könyvet csak kiindulópontnak használtuk."

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.