73% 42 szavazat

Columbo - A szuperintelligens gyilkos csődje

Columbo - The Bye-Bye Sky High I.Q. Murder Case
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
27
Szereplők (27)
3
Képek (3)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

EPIZÓDINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

A Columbo: A szuperintelligens gyilkos csődje című krimiben Oliver Brandt neje szeret nagylábon élni, ezért a férfi csaláshoz és sikkasztáshoz folyamodik, hogy tovább tudja finanszírozni neje kiadásait. Amikor üzlettársa rájön a stiklire, likvidálja Olivert...

(erare)

Forgatókönyvíró: Richard Levinson, William Link
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1977.05.22.
 
2019.01.25 Berto49

legújabb vélemény

Columbo mindent kiderít

Túlbonyolított epizód a sorozatból. A finálé is erőltetett. Nagyon érződik, hogy rengeteget agyalt a forgatókönyv írója amíg összehozta a gyilkosság elkövetési módját. Látszik, hogy a sorozat a végét járta, a hatodik évad harmadik epizódja volt, már a legagyafúrtabb bűntettek kiötlésével próbálták a sorozat kedvelőit a képernyők elé szögezni. Peter Falk (Szabó Gyula) mellett az elhangzó néhány taktus Csajkovszkij „Rómeó és Júlia” nyitányának hallatán volt érdemes ezt a 70 percet végignézni. Az az igazság, hogy azért választottam, mert láttam a szereplők között Samantha Eggar nevét, de nyúlfarknyi szerepe volt. Vajon a „Lepkegyűjtő” kitűnő főszerepe után miért áldozott le a csillaga?

0
 
2016.08.05 mamiéstöti2

Columbo összes filmje fantasztikus. Ritka szemszög, hogy a gyilkossággal kezdődik a film, és végig tudjuk ki a gyilkos, mégis végig izgalmas.

0