64% 54 szavazat
A titokzatos idegen

A titokzatos idegen

Missionary Man
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Dolph Lundgren kirobbanóan izgalmas, modern westernt írt és rendezett, amelynek főszerepét is ő alakítja. Mikor különleges motorján Ryder, a titokzatos idegen begurul egy névtelen kisvárosba, a helyiek még nem sejtik, hogy az életük örökre megváltozott. Ryder ugyanis azért jött, hogy rendezzen egy régi számlát a város lakóit rettegésben tartó helyi kiskirállyal. Egyik kezében a Bibliával, másikban gépfegyverrel, szívében pedig csillapíthatatlan bosszúvággyal Ryder felkészül arra, hogy igazságot szolgáltasson.

Rendező: Dolph Lundgren
Forgatókönyvíró: Dolph Lundgren, Frank Valdez
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2008.03.11.
Dolph Lundgren
Dolph Lundgren
Dolph Lundgren
Dolph Lundgren
Dolph Lundgren
Dolph Lundgren
 
2022.12.25 drg0602

legújabb vélemény

Igazából nem mondanám rossz vagy jó filmnek. Egyszerűen csak egy laza történet, valahol sablonos is, sok akcióval. Persze ilyen típusú filmből már sokat láttam, Dolph Lundgren szokásos szerepét játssza, sok akció, kevés mondanivaló a filmtől, sajnos.... Több

0
 
2016.05.24 Remes982

Nehéz mit mondani erről a filmről. Igazából semmi meglepő, Dolph Lundgren nem alakít se jobban se rosszabbul, mint a korábbi filmjeiben. Aki élvezi az agyatlan akciózást annak tuti bejön majd. Én ezzel így teljesen meg voltam elégedve.

0
 
2015.07.09 thomino

Összességben nem egy rossz film, a karakterek sablonosak ugyan, a történet detto, de nem is akart ennél több lenni a film. Egy laza akciófilm, amit egy unalmas délutánon meg lehet nézni.

0