48% 24 szavazat
A tökéletes harcos

A tökéletes harcos

Cyborg Soldier
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
18
Szereplők (18)
8
Képek (8)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

I.S.A.A.C. (akit az UFC középsúlyú bajnoka, Rich Franklin alakít) az első prototípusa a titkosan fejlesztett „emberi fegyvernek”. Egy genetikailag átalakított, magasan képzett, halálos bérgyilkos, akinek nemcsak a teste, hanem a lelke is módosult a beavatkozásokkal. Képes regenerálódni és intelligensebb, mint az átlagember. Egy nap azonban a halálsorra kerül, de eszében sincs beletörődni a sorsába. Menekülés közben túszul ejt egy nőt, Lindsey Reardon képviselőt (Tiffani Thiessen). Életüket a hadsereg titkos ügynöke veszélyezteti, akit Simon Hart (Bruce Greenwood), a világhírű robotikai mérnök keltett életre. I.S.A.A.C. és a képviselőnő egyesítik erőiket, hogy kijátsszák az ügynököt és ezzel megmentsék saját életüket.

Forgatókönyvíró: John Flock, John Stead
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier: 2008.10.07.
 
2018.08.16 Turon

legújabb vélemény

Hát az igaz, hogy egy b kategóriásnak elmegy, és egész jó, de azért bőven ki lehetett volna hozni belőle többet is...főleg a témájára gondolva. Szóval ez így marad a gyenge szinten.

0
 
2014.12.22 ordas

Egy marhaságra számítottam, de meglepően szolid főszereplővel találkoztam és jó történettel. Nincsen ezzel semmi baj, b kategória, de annak nagyon jó...

0