69% 24 szavazat
Otthonom

Otthonom

Acasa, My Home
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
23
Szereplők (23)
2
Képek (2)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
1
Filmkritika (1)
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Két évtizede az Enache család tagjai, a szülők és kilenc gyermekük a Bukaresti-delta pusztájában élnek. A folyó túloldalán fekszik a román főváros, ahol a hatóságok hosszú évek óta dolgoznak azon, hogy a gondozatlan síkságot nemzeti parkká alakítsák. Enachék… Több


Rendező: Radu Ciorniciuc
Ország: Németország, Románia
Premier: 2020.01.26.

KULCSSZAVAK

 
2020.10.17 Detto

legújabb vélemény

Nagyon szép és érzelmes film, ami egy nagyon érdekes szeletkéjét dolgozza fel a modern társadalmak életének. Megnézésre mindenképpen érdemes, mert van benne valami mélyes szívfájdító.

0
 
2020.02.23 totykos

A filmnél már csak a háttérmunkája érdekesebb: a családot egy közel négy évig tartó szociális program segítette, az alkotók pedig rettenetesen hosszú időt töltöttek azzal, hogy elnyerjék a család bizalmát, és ennyire őszinte filmet készíthessenek róluk. Megérte? Meg.

0
 
2020.06.28 Noemi

nem véletlen, hogy a film sok zsűri és a szakma elismerését is kivívta, mert egy olyan történetet talált, amit nagyon is érdemes volt elmesélni.

0
 
(2021. 01. 28.)
Azt hittem, ha jó sok gyerekem lesz, jó ember leszek
Az Otthonom nem tagadja el, milyen pokoli nehéz kiszakadni az öröklött családi mintákból, s hogyan lehet minden jó szándék ellenére is újrafutni azokat a köröket, amelyeket csapdának lát az ember. Ettől nő a pontos szociális látleleten túl univerzális drámává a film. Több