Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
3
Vélemények
5
Képek
1
Videók
 
JackieJacky   2016. 09. 05.

Hatalmas klasszikus! Mindig mikor játsszák a tévében, kötelezőnek érzem leülni elé és megnézni... Sinatra nemcsak kiváló énekes volt, hanem remek színész is!

 
MrBlond   2015. 12. 25.

A fantasztikus alpesi finálé teszi a maga nemében páratlanná számomra ezt a filmet. Egyszer biztosan mindenkinek látni kell, aki rajong ezekért a háborús-menekülős sztorikért....


 
Phalanx   2015. 07. 31.

Frank Sinatra nagyon jó a szerepében. A film egészében a menekülésről szól, méghozzá a nácikkal körbevett Olaszországból, egy szövetségesekkel teli vonattal. Nagyszerű alkotás a maga korosztályán belül!

Frank Sinatra
Frank Sinatra
 

Frank Sinatra 250 ezer dollárt kapott a szerepért.

(magyaristvan )
 

Frank Sinatra által viselt bőrdzsekit később Bob Crane viseli a "Hogan hősei"-ben (Hogan's Heroes). Ezután pedig Greg Kinner-re száll "A szexfüggő" (Auto Focus) című filmben.

(magyaristvan )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.