69% 88 szavazat
Az öreg hölgy és a testőr

Az öreg hölgy és a testőr

Guarding Tess
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
27
Szereplők (27)
16
Képek (16)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
1
Díjak (1)
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Doug igazi tikosügynöki karrierrõl álmodik. Ám mint az elnök özvegyének testõre vajmi kevés örömet lel a feladatában, hiszen a hölgy minden szeszélyét el kell tûrnie. Próbálkozásai, hogy e kellemetlen szolgálattól megszabaduljon, sorra meghiúsulnak, mert az… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1995.08.31.
 
2023.03.01 JRD

legújabb vélemény

McLaine és Cage miatt 4*

Egy újabb kedvenc. Shirley McLaine és Cage remekül fuzionált ebben a humoros, néhol elgondolkodtató történetben. Néha olyan érzése van a nézőnek, mintha imprót látna, és ami éppen a száján volt McLainnek, az ki is jött onnan. (Egyébként pont a film évében az akkor már 60 éves színésznő végigjárta a körülbelül 800 km-es Szent Jakab zarándokutat.) Valahogy ilyennek képzelem a való életben is a színésznőt. Nagyszájú, kissé akarnok, néhol manipulátor, de helyén van a szíve. Szerintem érdemes megnézni. De ne hallgass rám, nézd meg, és majd eldöntöd magad! Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

0
 
2019.08.30 indingo

Elég gyengére és unalmasra sikeredett alkotás, próbálták menteni a menthetőt egy emberrablási epizóddal, de elég összecsapott lett az is, pedig a két főszereplő neve alapján többet vártam ettől a filmtől.

0
 
2015.10.21 rbernadett

Tipikus ellenszenvből, kölcsönös tiszteletté majd szeretetté alakulós történet. Koránt sem pörgős, inkább olyan kis....kedves.

0
 
2023.02.28 Victorine

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Először is bevallom, nekem Nicolas Cage nem a kedvenc színészem, de mivel megnéztem a Pedro Pascallal közös, A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya című filmjét, gondoltam, adok esélyt jóval korábbi „műveinek” is. Mit ne mondjak, nem voltam eláj... Több

0

A film összbevétele 27 053 498 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Az elnök hangja a telefonban, valójában az író, rendező Hugh Wilsoné.Szerző: rbernadett

#2