Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
2
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
BÉLA Nézhetetlen  2020. 01. 18.

legújabb vélemény

Borzalom

Hát ez valami egy xar film.

 
titra   2015. 05. 27.

Elég nehéz négydimenziósan látni egy ember életét, de a film rendezetten mutatja be az időben való látszólag össze-vissza ugrálás összefüggéseit. A főszereplő csak a saját idővonalán utazik az időben, és nem igazán derül ki, hogy ezt ő mennyiben képes irányítani, de a körülményekhez képest elég nyugodtan viseli a helyzetet. Részben háborús, mint ahogy maga a könyv alapja is a háború volt, és számomra sikerült megmutatni az értelmetlen öldöklést és pusztítást ebben. Elhangzik ugyan a filmben, hogy a háborúban részt vevő katonák valójában mind gyerekek, de ezen kívül ezt a vonalat nem hangsúlyozták eléggé, ahogy az "így megy ez" (amit arra mondanak a negyedik dimenziós lények ha valaki meghal), is mintha kimaradt volna az egészből. Nagyon viccesek voltak a magyar felirat készítők mikor Dorotit és Neot is bevonták a történetbe.

 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 Sci-Fi Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Sci-fi film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben. (2009)

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.